3 måneder, 5 dage siden

Lidt bedre + lidt extra

Så blev det gjort.
Ace Burridge...
8 år siden
Kuk kuk, kuk kuk
Ansu Orheim ...
8 måneder, 10 dage siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
9 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
3 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
8 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
7 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
8 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
3 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
5 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
5 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
8 år siden
Hej dagbog, mor havde det lidt bedre igår, heldigvis for de dage. Alle de dage jeg ser hende, får hun et kram. Før kraft og stadig.

Så var der en ældre kvinde der skrev til mig, at jeg så sød ud. Jeg skrev tak for det, ikke så meget andet at sige. Jeg har ikke brug for flere problemer i mit liv, så jeg holder mig for mig selv.

Så kommenterede jeg også på en post om sankt hans. En mente vi burde stoppe med det, da det er en symbolsk afbrænding af kvinder, der har været virkelig. For mig at se, så er det blot en påmindelse om, hvor umoralsk biblen er. Der foregår stadig skamfering af børn, under slogans af religiøs frihed. Friheden til at skade andre, og sætte god moral ud af spil for folks usynlige venner. Vi har dog bevæget os, vores samfund er blevet bedre.. selv med religiøses fodslæben.

16:02 - der var kun have affald i lille dåse til middag. Det er ikke lige mig.. til gengæld var der en rabarberkompot, også i en lille dåse.. som jeg tog med hjem. Jeg tænkte, den kan min mor få.. der plejer at være plads til en lille dessert.. det er ikke hård mad. Ville være bedst, hvis jeg havde kunnet tage 2 af dem..

18:15 læste lige, at row V wade var blevet omstødt, som ventet. Så forsvandt kvinders rettigheder til abort i en del stater i USA. Forkasteligt, at nogle religiøse vil bestemme over andre kvinders kroppe. Abort rettighederne bør sikres til alle, for kvinder handler det om deres ret og deres krop.. for mænd er det den økonomiske ret.

Mor var glad for rabarberkompotten, - men efter den burger jeg havde købt til dem, så kunne hun ikke spise det hele.. så hun gemmer noget af den til i aften. Det var en special kyllinge bøf der var i den, som var sprød.. lidt dyrere end de burgere man normalt køber.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt bedre + lidt extra er publiceret 24/06-2022 08:57 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.