Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
2 måneder, 18 dage siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
2 måneder, 7 dage siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Overgreb avler altså ikke...
Ansu Orheim ...
1 måned, 5 dage siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
10 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
1 måned, 10 dage siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Hej dagbog, jeg tog en kortærmet på i dag, da jeg ikke kunne finde en langærmet. Min vaskemaskine er jo gået i stykker, men den nye skulle komme i morgen. Min hjælper var der, og spurgte om hendes datter måtte komme op til os. Hendes datter har det ikke så godt, hun føler sig udenfor i klassen.. det er noget pige fnidder. Mor sagde, at hun stadig var lidt genert, men vi har ellers hilst en del gange. Jeg sagde til hende, at der ingen grund var til at være genert. Mor sagde at hun skulle huske at række hånden op i timerne, for hun kender jo godt svarene. Så jeg kunne ikke lade være med at bidrage til den.. at hun skulle forstå, at hun ikke var ringere end andre, og at alle andre på mange måder har det som hende.. og hvis alle på hver deres måde har det som hende, så kunne hun ligeså godt række hånden op... når hun ved noget, og når hun ikke ved noget..for læreren kan ikke se, hvis hun ikke er med..det viser, at man er med i timerne.

Nogle er bange for at se dumme ud, hvis de må erkende at der er noget de ikke forstår eller ved..men det er ikke dumt at spørge, det er kun dumt at lade som om, at man forstår.

Min hjælper som er moren, smilte til mig, og sagde bagefter at det er godt at en der ikke er i familien siger det..

Hell, jeg er intet..det samme som alle andre.. selv om de har attitude.. det er noget jeg selv har brugt, som jeg sagde et par dage siden.. det er en del af Jesters doktrin..som jeg brugte i dag. Det første skridt er selvtillid, igennem forståelsen af, at andre ikke er mere værd, ikke er bedre end dig.. det er en konfrontation med livet, - hvad er du bange for? Life is a fight, put on your gloves, and be ready to go 12 rounds.

Min sidste tanke går i dag til iden om, at en på kort tid skulle kunne læse alle mine dagbøger.. jeg tvivler! Jeg har skrevet i over 20 år. Kenny for 20 år siden er død, og genskabt i en anden facon. Da jeg som ung søgte kærligheden, troede folk at jeg manglede selvtillid.. det har jeg aldrig gjort imens jeg skrev dagbog. Jester blev født flere år før det. Alle de stupide slogans jeg har hørt, fra folk der intet ved om mig..og som ikke har mødt mig, og min fandenivoldskhed. Min hjælper sagde også, at jeg havde sagt noget fed til chefen..hun var med, og hørte det.. da vi gik forbi..jeg sagde bare det jeg mente..jeg husker ikke hvad det var..

Hope is dead, i killed it. Love is a dream, and i am staying awake. Beklager mor! I am the last..

Jeg startede dagen i øvrigt med at fixe en computer en lærer kom med.. hun spurgte hvad den fejlede da jeg kom med den igen til hende., skulle jeg ha sagt det lige ud, ville det være.. en bruger med tålmodighed, var det den manglede.

Kom i tanke om "gollums song" der er et par strofer der siger en del..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kold dag er publiceret 22/11-2022 20:00 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.