1 år, 4 måneder siden

Interesse, intet svar og Vaskemaskine,

Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
11 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
9 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
2 måneder, 11 dage siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hej dagbog, - Så var der en der trykkede på at være interesseret i mig, på et dating sted. Desværre kan man ikke se hvem det er gratis, - og min nysgerrighed koster mig engang imellem. Det er ikke fordi jeg troede at det ville være kvinden i mit liv, lang fra..- nærmere hvilket bonhoved det mon var, - så jeg købte en måned for at kunne afvise hende. Det var en af de der 80/90% ere, som nok har de sædvanlige krav, om at man skal være natur menneske og ha lyst til landet.. og intet vedkommende kunne tilbyde. En der sikkert ville afvise mig efter et par dage, hvis man ikke skrev til hende, - du ved, mænd skal jo stadig skrive først og holdes fast i de gamle kønsrolle mønster for.. ligestilling..at det skulle være en fra 20/10% gruppen finder jeg usandsynlig. Derfor prøver jeg ikke længere og har opgivet, - at finde en, der vil være en del af mit liv, og ikke kun ser mig som værende en der skal formes ind i hendes liv, - kommer ikke til at ske.

Så tænkte jeg, at jeg evt kunne skrive til hende jeg kiggede på engang, der nu har fået kraft.. hun har aldrig så meget som kigget min vej, - men hvor vil jeg ønske hun klare den, - også for hendes søn's skyld. Jeg tænker du forstår.. Men Jester gider ikke hjælpe mig med at skrive til hende.. Han gider ikke "pity breve" Så jeg har ingen anelse om hvad jeg skal skrive, - Min indre Jester mener at jeg bør droppe tanken.. for jeg kender ikke vedkommende, og jeg ved ikke hvor vedkommende er mentalt.. om det vil blive set positivt eller negativt, at man ønsker en held og lykke. Jester minder mig om, at man ikke kan vide hvor gode folk er..

Så fik jeg min nye vaskemaskine, - min far tog imod. Det skete kl 10, - jeg købte jo med alt. så de løftede den op, installerede den og fjernede den gamle.

fik lyst til Coldplay's - "Fix You" - af en eller anden grund..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Interesse, intet svar og Vaskemaskine, er publiceret 23/11-2022 14:58 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.