Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Øv! Altså, øvelse
Ansu Orheim ...
10 måneder, 4 dage siden
Solrig tirsdag
Salomon
8 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
9 måneder, 2 dage siden
Håb er lige så hult som f...
Ansu Orheim ...
1 år, 9 måneder siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
8 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Hej dagbog, der er ikke så meget at sige om i dag. Jeg havde en underlig drøm i nat, om nogle kvinder.

Så stod jeg ved bussen, og ham pædagogen der åbenbart også skal hjem på samme tid som mig, om fredagen kom så. En sort fugl sad på busstoppesteds pælen overfor, og jeg sagde til ham, at det mindede om edgar alan poes "the raven" den kendte han ikke..suk. Okey, så lavede jeg en kort opsummering af den, og sagde at det var en slags gyser dengang. Så begyndte han at fortælle mig om, at han havde en gyser til børnene, når de lavede bål..så begyndte han at fortælle mig den historie, det var om en mand der havde giftet sig med en kvinde, som begyndte at leve af hans penge og tog ud at rejse med ham.. han endte med at få et ben af guld, som hun så gravede op efter hans død..da han nåede til slutningen, kiggede jeg blot på ham og sagde.. ved du hvornår jeg vidste det var en gyser...? Da du sagde, at manden havde giftet sig.

Han kiggede og spurgte, om jeg ikke var bange for alle kvinderne i bussen! Haha, hvad fanden skulle jeg være bange for dem for.. de kan hade mig ligeså meget de vil.. det røre mig ikke :)

På arbejdet, snakkede D om redt, - et sted med en del... "film" hvorfor han ikke længere kan tilgå det.. D er gift, og har 2 børn med sin kone.. men det lader til, efter flere snakke, at den del ikke blive praktiseret mere.. hvilket har fået D til at drømme om at gå fremmed, og tale om den slags portaler. Jeg minder ham gerne om, at han er gift.. i dag sagde han, at han nok var for gammel til det, og det var et overstået kapitel, det med.. du ved nok, efter han havde snakket om det sted, han ikke kunne besøge..

Han er i min bog et selvcentreret a hul..der altid sætter sig selv i fokus. Så jeg forstår godt, at konen har mistet lysten..han tager hende selvfølgelig med ud at
spise, men han er altid centrum i billederne.

Så det er lidt et forhold, hvor jeg synes det er synd for kvinden.. så ja, anyway! Hvad er moralen... folk lægger som de har redt? Så måske har de begge fået det de fortjener :) D's kone har fået en rigtig stjerne mand med tv ambitioner, der forstår at sætte sig selv i centrum, og D.. har fået en kone og 2 børn.. the end :) haha.. uden adgang til visse portaler :) - jeg husker sidste han snakkede med mig om det, sagde jeg at han skulle snakke med hende om det.. sætte hende i centrum..ooh well, - hvad ved en single mand som mig. Hehe..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gyser Historie er publiceret 25/11-2022 19:47 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.