1 år, 6 måneder siden

Ted

Fitness
Peter
11 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
8 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Hej dagbog, - Jeg startede dagen med at sove længe.. også skulle jeg lige se resten af Ted's nye video. Ted er ateist i USA, og render rundt og snakker med religiøse, der vifter med deres skilte og råber omkring deres religion. Denne video var dog ikke lavet med hans normale 360 kamera, men med hans mobil telefon. 2 Jw'ere havde ringet på hans dør :) BIG MISTAKE! huge. Jw'erne kendetegnes hurtigt ved, at de kun er interesseret i at ævle om deres religion, de bliver til små kyllinger der skynder sig væk, så snart man er kritisk overfor det de siger.. det er som om de er bange for, at hvis de lytter til logik, at deres små hjerner ender med at lærer noget nyt, der ødelægger deres illusion om, at en gud findes.

De forsøgte den gamle trætte om, at et hus har en designer, - men.. ja, for vi har set det. I modsætning til naturen, der ikke er simpel. Vi kan se når noget er menneskeskabt, ved at sætte det i kontrast til naturen. De viste at de ikke forstod evolution, - men det vidste jeg godt, da jeg har et par af deres bøger, hvori man tydeligt kan se, at de ikke har begreb om det.

Så forsøgte de også den med profeti :) Ted afviste kun, og sagde at der ikke var nogen.. Hvor jeg vil ha spurgt dem, om det også ville være en profeti, hvis jeg gik på restaurant og spurgte tjeneren om en bøf, også jeg fik en.. Det er ikke en profeti, hvis man siger noget, og andre arbejder hen imod, at det skal ske.

På trods af de mange religiøse sekter der er i min by, - så ser jeg dem aldrig stå på gaden med skilte, som jeg ser i Ted's videoer.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ted er publiceret 27/11-2022 11:45 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.