1 år, 2 måneder siden

I ordet findes detaljen.

Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Hej dagbog, - Jeg snakkede med min hjælper i dag, - hun kommer for at hjælpe med at lave chromebooks og andet.

Jeg siger til hende, at jeg har set en video med en kvinde der spørger en mand om, hvad han da synes er den bedste kvinde.. han svarer, en der er beskeden. Hun bliver fornærmet, og siger at det bare er bange for en kvinde som hende, der kan sige sin mening. Nej, bitch siger han, - han er ikke bange.. og en logisk mand ved godt, at hvis han først bruger sin magt som mand, så er det hende der skal være bange. Ord betyder noget, - og det var ikke det korrekte ord at bruge over for ham.

Så siger min hjælper, at hun godt kender det. Så begynder hun med det der hedder en "preamble" - ved at sige at folk plejer at blive sure på hende når hun siger det, men sådan er det bare..og at det selvfølgelig stadig er forkert.. osv osv.. jeg tænker "get to the point" - så siger hun det, som jeg hurtigt retter hende i.. Hun siger, at kvinder der klæder sig på en bestemt måde invitere til at blive voldtaget, - jeg retter hende så.. Nej, - de invitere ikke, de frister måske, men der er forskel på at invitere også at friste. Hun siger med det samme, - ja okey det er rigtigt, du behøver ikke engang at forklare hvorfor. Ord betyder noget.

I går besvarede jeg en 2 år gammel post om MGTOW, - om de fandtes i Danmark. Jeg tænker det er vigtigt, for folk sætter stråmænd op, forklare det overfor folk der ikke ved noget. For det at spørge folk hvad de mener, gør man ikke.. så heller lægge ord i munden på dem, - på den måde kan de styre og skamme folk, inden de har chancen for at snakke om det ud fra deres synsvinkel. Derfor besvarede jeg, - som mgtow mand, men også for at vise at fortællingen er lidt anderledes en den de måtte høre andre steder fra. Der er så som sagt 2 typer mgtow mand. I grundstammen er der, at man ikke skal leve sammen med en kvinde.. så er der dem man kan kalde player typen, de siger stadig ja til sex engang imellem. men for hold er nej tak. Så er der Munk typen, hvor jeg er i..nej tak til sex, og selvfølgelig heller ikke forhold.

for at sige det som det er, - så var sex som ung noget man søgte, det havde en grand af ophøjethed..indtil man havde prøvet det, så var det sådan lidt.. okey, og næste gang..hmm, måske bliver det bedre næste gang.. og nu.. GAB! spild af tid, der siger mig intet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I ordet findes detaljen. er publiceret 07/02-2023 14:57 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.