Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
7 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
22:13 - er der noget som når man får at vide at man er bange eller intimideret af kvinder :) godt grin.

Eller hvad med den der.. i vil bare tilbage til fortiden :) haha.. så længe man skyder folk en stråmand i skoene, så kommer man ikke længere.

Det er sjovt når man tror, at alt det had imod mænd ikke skaber en såkaldt kvittering. Og at kvitteringen bare opstår ud af ingenting eller uvidenhed..det viser, en uvilje til at sætte sig ind i tingene.. hvorfor mon vi bliver flere og flere der kan se den er gal? Men hey, fortsæt bare og gør som i plejer.. du ved, ikke at tage ansvar.

Nå, men vi vil ikke tilbage.. vi vil ikke tvinges til at beskytte kvinder som soldater. Vi vil ikke gå ned med skuden, imens i får lov at flygte.

Vi vil ikke holdes fast i gamle kønsroller, hvor mænd skal tage ansvar for kvinderes dating situation.. kvinder der har valgt, må leve med deres valg.. også hvis de går fra manden.. det er fint nok, men vi vil ikke rede jer fra jeres ensomhed.

Vi vil også forfordeles til arbejde, og se jer blive sendt ud til tungt arbejde.

Vi vil ikke tilbage til fortiden eller forblive i status quo, hvor kvinder der har været dumme kan få en abort, - men hvor mænd der har været det, kan holdes økonomisk ansvarlig. Ligestilling? Naaaa, kun når det gælder fordele til kvinder.. fortsæt med at fortælle os, at vi er de onde.. feministerne befinder sig nu på den forkerte side af retfærdigheden..

Imens halter drenge bagud i skolen, flere mænd bliver hjemløse.. og ingen kigger på det, for vi mænd er onde og lige til at smide væk.. og der er mange flere eksempler, hvor mænds rettigheder halter efter.. det bliver der ikke nævnt.. det handler kun om kvinder, og mænd er skurken! Ansvar, lær ordet..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt sjov til aften.. er publiceret 19/02-2023 23:09 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.