9 måneder, 11 dage siden

Sidste sommer

Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Hej dagbog,- Der er få dage tilbage af sommeren. Jeg ser en svær fremtid, - jeg kan se det med min logik. Jeg har ikke lyst til at sige det, - men jeg er ret sikker. Der er store forandringer forude, sådan er det. Jeg snakkede med mor om hende i dag, - hun siger, at de ikke kan operere hende mere.. så vil hun komme til at ha et liv, hvor hun er forbundet til nogle rør. hendes citat var "det var ikke noget liv" - Jeg ser personligt anderledes på det. Der er ingen mening med livet, ud over den mening vi selv skaber. Alligevel er livet som en gnist, selv hvis den brænder dårligt..brænder den! brænder den ikke, tændes den aldrig mere.. Det er den dyrebareste lotte gevist vi nogensinde har fået.. mange har fået, og mange har haft den i meget kort tid..tiden er gået videre, og ilden er bragt med som en stafet.. som du ikke får lov at rende med, mere end en gang... smider man den, - så er det slut! så er der bare det mindste at leve for, bør du klamre dig til den... Derfor ser jeg anderledes på det, - end at det ikke er noget liv. Jeg bliver den sidste i min familie, - ingen efter mig.

Jeg kan ikke bruge tro, - jeg kigger mig for, når jeg går over vejen, andet er for usikkert.
Håbet, er som et hamsterhjul! Det kan få dig til at træde og kæmpe, også uden du kommer nogen vegne.. men du træder. Hvis du kan komme videre, behøver du ikke længere håbet, kun gerning..så lad ikke håbet være ubegrænset! eller udenfor tid.
revurder engang imellem, - er håbet godt, eller giver det mere smerte at holde fast i det? ved smerte, opgiv og find noget nyt. Det er derfor jeg har opgivet kærligheden! - På trods af verden omkring, de mange film der fortæller os at det er livet. Mors ønske.. Husk en filosof sagde engang "you cant always get what you want" -

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sidste sommer er publiceret 21/07-2023 19:46 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.