Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Hej dagbog, - Mor har det lidt bedre i dag, - hun har fået lidt af hendes appetit tilbage. Mor sagde, at far havde spist lidt af de kirsebær også, selv om det var til hende.. Det er fint nok. De spurgte hvad de kostede, - jeg sagde det som det var, - det så jeg ikke efter. Det er typisk kenny, sagde min mor. Når Kenny vil ha noget, så køber han det. Min far sagde, Tommy kom jo med 12 kirsebær i går.. Ja, - sagde jeg.. Han vidste jo ikke, at hun kunne spise det, så da hun virkede interesseret, kom han med dem han havde tilbage. Jeg forklarede videre, at Jeg kunne se igår, at mor smed en ostemad ud, - det indikerede at hun ikke havde spist morgenmad, og historien om de kirsebær fortalte mig, viste at hun kunne spise dem.. Så det var nærlæggende at købe dem, da jeg så dem! Min far har købt 2 kasser vand til mig, og vil komme over med dem til mig senere.. Mor ville godt ud og handle i dag selv, og se sig om i butikken, - det er altid rarer selv at gøre det sagde hun.. Før jeg kunne sige noget, sagde min far det jeg tænkte.. at hun kunne tage med ham over med de vand, så kunne de gå ind og handle sammen.. Min mor var først lidt..aah, men at tage med.. det vidste hun ikke lige.. så jeg skyndte mig at bakke ham op i det, - at nu havde han jo bilen ude..så.. nu tager de lige et kort tur ud og handle.

Jeg sagde det videre med gulerødder, - efter at ha kigget på nettet om det.. Man skal jo aldrig bare købe alt, hvad folk siger. Det er vigtigt, at man tænker kritisk og logisk som en detektiv. Hvad man tror på, - er ikke lige meget, men tro flytter intet, - handlinger gør. Hvis noget ikke virker uden tro, så virker det heller ikke med tro! hvis man gør det samme.. Ja, i bedste fald kan du få en placebo effekt et kort stykke tid, - men virkeligheden er virkeligheden..og man slipper ikke uden om hvad der er reelt, uanset tro.

Det samme gælder med himmel og helved. Det er lige meget hvad du tror på, når intet af det eksistere.. men det er ikke lige meget i den forstand, at du kan spilde dit liv med at tro på noget, der ikke findes. Det er heller ikke lige meget i den forstand, at folk der tænker at andre fortjener helvede, - at det viser deres ondskab. For det vidner om hvad de tænker om en i deres fantasi. I virkelighedens verden, er det eneste vi kan se, at kroppen dør og dermed stopper med at virke.. Det sker for alle, uanset hvem. Der er mere af det samme som der var før man blev født, når man er død. Desværre. Der er intet bevis for andet. Så derfor bør man kæmpe for livet.. vi har det kun et kort sekund..som min mor fortalte at en af min fars mostre sagde.. Timerne er lange, men livet er kort..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt bedre er publiceret 20/07-2023 13:53 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.