6 måneder, 17 dage siden

Den ene af mine stedsøstre er død (kræftsygdom)

11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Første dag.
Neola
2 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
opdatering
Michala Esch...
20 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
skrigende skrig
Rayana Khamz...
1 måned, 16 dage siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Igår fik jeg den besked som jeg havde vidst ville komme i den seneste tid. Min stedsøster som i over et år har været ramt af kræft sov ind igår eftermiddag. Jeg har nu kun tre stedsøstre på min stedfars side af familien og så har jeg to stedsøstre og en stedbror på min stedmors side af familien. Min nu afdøde stedsøstre har oplevet meget modgang i hendes liv. Jeg havde sådan håbet, at efter de ting, som hun havde oplevet, at hun så ville komme til, at have mange gode år af livet efter det. Derimod, så fik hun meldingen om, at hun havde kræft i sommeren sidste år og højest sandsynligt havde hun haft kræften i noget tid før det også.

Derfor, så har jeg i morgen fået lov til, at holde fri fra min praktikperiode i Aalborg Kommune, fordi min leder sagde til mig, at han synes, at det var en god ide. Så jeg kan bearbejde hendes død i morgen og så skal jeg til hendes begravelse i den kommende uge. Men som jeg også nævnte dengang den ene af mine onkler (på min mors side) døde i sidste måned efter et alvorligt fald fra et stillads efter indre blødninger i hjernen (og efter han også var i en koma i en måned efter faldet). Så fokuserer jeg stadigvæk på de ting, som kører for mig i livet. Prøver og se frem til den sidste uges praktikperiode i Aalborg Kommune i næste uge inden jeg så skal læse fag op på Aalborg Handelsskole. Inden jeg så begynder med kontoruddannelsen efter den 22. september. Da jeg afslutter de fag jeg læser op den 21. september. Jeg begynder at læse fagene op fra den 21. august i øvrigt.

Min storesøster som bor i USA kommer hjem til Danmark i slutningen denne måned også. Så der er jeg sammen med hende, hendes mand og min lille niece og så bliver jeg onkel igen højest sandsynligt omkring juleaften. Da min storesøster står til at føde endnu en pige til jul. Så kontoruddannelsen, fagene jeg skal læse op til den tid og at min storesøster, hendes mand og min niece kommer til Danmark er lyspunkterne lige nu. Det er dejligt betryggende i en tid hvor der i familien er sket to dødsfald på det seneste.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den ene af mine stedsøstre er død (kræftsygdom) er publiceret 10/08-2023 19:34 af Jacob1993.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.