6 måneder siden

Musik i mine øre

Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
2 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
4 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
7 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Jeg elsker at høre musik og specielt hvis jeg kan danse dertil. Efter jeg har været på sygehuset, har jeg ikke rigtig kunne rumme så meget, men det er vendt tilbage - heldigvis. Når jeg tænder for musikken og danser lidt rundt herhjemme, er Emma helt oppe på dupperne og hopper og danser rundt sammen med mig. Mht. lydbøger mangler koncentrationen, men det skal nok komme. Alt skal nok blive godt igen.
I morgen er det International Overdosisdag på forsorgshjemet. Jeg deltager som jeg plejer, og har også lavet et opslag på Facebook derom. Har indtryk af der er meget berøringsangst omkring det. Der er dem - hvad kommer det mig ved, og så er der dem som måske er lidt flov over at deltage. Sidst og ikke mindst så er det på forsorgshjemet. Puha det er kun nogle usle mennesker der bor der, lad mig blive væk. Sidste år holdt Karin Schwartz en tale der rørte mig dybt! Har lavet en aftale med André om at mødes der.
Hvis vejret er til det, så kommer den mellemste og hjælper med at klippe hæk og slå græs i weekenden. Claus arbejder meget imens jeg er sygemeldt, og jeg magter det simpelthen ikke alene. Har taget det meste ukrudt på fliser og i bede i etaper. Hvis jeg er for dygtig bliver jeg meget træt, og der er ingen grund til at ødelægge en hel dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Musik i mine øre er publiceret 30/08-2023 15:07 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.