Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
8 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Hej dagbog, - Jeg er desværre stadig syg med influenza. Så jeg bruger en del tid på at kigge på video'er med folk der prøver at give en god grund for deres tro. Det er meget standard dårlige undskyldninger de kommer med. Et par af dem finder sågar ud af, at de ikke har en god grund til at tro.

Fra "du tror alligevel, fordi jeg lader som om, at min relgion har grunden til at der er moral" en påstand uden beviser. og "Der er ingen mening med livet, med ateisme" - mening er noget man selv skaber, og gives ikke udefra.
Eller den med at lade som om, at det at stole på sin kæreste, er det samme som at tro.. når man kan se fysiske beviser ved en kæreste, og der ikke findes nogen for en gud. Naturen er ikke skabt, men opstået ud af de grund materialer der er så mange af i universet. Senest ser jeg en katolsk præst, der formaster sig til at ringe ind.. hehe, og gang på gang må han indse, at det han siger ikke holder vand. Selv elsker jeg den, hvor vi vender deres pascals wager imod dem.. flere hundrede tusinder af guder er blevet foreslået igennem hele menneskets historie.. hvad hvis der var en, og det ikke var din gud? jeg ville sige, at jeg ikke havde besvis for nogen gud, så jeg vil ikke sprede budskabet om en forkert.. men en anden gud end din, vil kigge på dig og sige.. du har brugt dit liv på at sprede budskabet om en falsk gud.. Hvem af os, tror du han ser mildest på?! pascals forudsætter at der kun er JA eller Nej.. En gud eller ikke en gud.. Men den holder ikke, da flere tusinder af guder er blevet foreslået.. så det er ikke Ja eller Nej.. Men A, b, c .. og tusinder af andre bokstaver, eller de kan alle være forkerte. For der er ingen beviser om, hvilket om nogen er den rigtige.. der er kun påstande!

ellers fik jeg søgt arbejde et andet sted :) ja, jeg ved en del børn holder af mig.. Men ja, mistroen til mig som jeg føler er bare ikke noget jeg kan leve med.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Video og arbejde er publiceret 19/10-2023 14:46 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.