3 måneder, 5 dage siden

Den gamle plade

Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 9 måneder siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Hej dagbog, - Hah, jeg må grine højt. Efter jeg havde udraderet ham den første religiøse, så var der en anden der forsøgte sig. Jeg har oplevet der nogle gange, at folk har sagt det som han forsøgte sig med på Ateist experiance. Selv er det første gang jeg fik den linje.. Men du ved, fordi jeg har set det show og andet i så mange år som jeg har..så var jeg klar. - Nå man han lavede disse linjer "at han havde været hardcore ateist" " at der siden darwin ikke var blevet vist noget om, hvordan livet opstod" også skrev han at han selv havde oplevet noget, men ikke hvad..

Der var så mange ting at tage fat i, at det var vildt! A: selv hvis alle videnskabelige teorier ikke holdt, så ville det ikke bevise en gud.. Default er "det ved jeg ikke" en gud skal bevises seperat, det kan ikke bruges som en teori, i mangel af noget andet..

B: Darwin skrev ikke noget om Abiogenesis! han tog fat i evolution.. Noget end "hardcore" vel burde vide?! lol. Du skal ha fat i Urey.- miller experimentet, for at lære bare lidt om abiogenesis, altså hvordan liv kan opstå ud af ikke liv :) og her er hele teorien ikke på plads, men man har fat i noget der har vist sig, at kunne danne byggestenene til liv.
En teori for en gud?! en der kan puffe alting ud af ingenting,- findes ikke. De er ikke engang begyndt. Ingen Ateister som jeg har hørt om, har nogen sinde kaldt sig Hardcore! vi er blot ateister. Jeg er mere interesseret i hvad han har oplevet, og grunden til at han er blevet troende... de plejer at være skide dårlige.. men i det mindste behøver jeg ikke pinne det ud, hvor lidt vidende han er..Når han siger den slags som han gjorde.

ham den første's grund var "at det gav mening til livet" - Men det er ikke en god grund. A. Universet skylder ikke folk en mening! og B: hvad du synes giver mening, betyder ikke at det er rigtigt. Folk der tror på alt muligt forskelligt, kan tænke at det giver mening, - men det gør det ikke rigtigt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den gamle plade er publiceret 24/01-2024 19:13 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.