2 måneder, 17 dage siden

Mad og Video

Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 3 dage siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Hej dagbog, - Jeg blev hørt ad, om min konto var kommet op nu, af min far. Det med arv kører konstant i hovedet på ham. Han vil så gerne ha, at vi får den, så der ikke skal betales skat af det..han vil give os huset også, på en eller anden måde.. Det er nok det jeg er mest ked af.

Den bakke mad jeg havde købt til os for 44 kr, - den fik jeg sat i ovnen, og nakkekorteletterne blev fantastiske i airfryeren. MIn bror var der ikke i dag, - Men jeg var hos ham 2 gange, da jeg har ferie fra skolen. Jeg fik lavet maden til os, og den blev rigtig god. Hver gang er der en lille tanke inden i mig der siger "du er en god søn"
Så snakkede far om, at kaffemaskinen snøftede, og at den nok igen skulle afkalkes.. at en mokkamaster er for dyr.. så måtte jeg lige slå hovedet på det søm.. for han har også penge nok, ikke som min mor, - men stadigvæk. Så jeg sagde, at man også kunne spare så meget, at man aldrig nåede at få glæde af det! - at han ikke kunne tage det med.. Det var måske hårdt sagt, - for min mor nåede aldrig at få glæde af sit.. men han bør tage lektionen, - så jeg sagde til ham, at man også skal leve, imens man lever..

Far begyndte at snakke om dengang han var dreng, og havde arbejde på en gård.. hvor han skulle stå op og malke køer klokken 5, og give dem fodder.. hvordan en af dem, ville sparke.. så sagde det pling, jeg satte hurtigt min telefon til at optage lidet af det.. Men - Det er bare ikke mig der er den dygtige der.. - så jeg tænker, om jeg evt kunne sende det til min bror.. og inspirere ham?! - hvorfor.. Fordi han er kamera mand på en tv station.. Jeg er god til at debatere.. men ellers, - også er jeg måske god til at vide, hvem der er god til hvad.. og prøve at aktivere det.. Måske grænser mine evner op til det manipulerende, men jeg har en ide om.. at hvis har andres som værende vinderne ved det, og ikke en selv.. så er det ok. Det altid at tænke, om folk bliver brugt som middel eller om de er målet. - Og kan jeg f.eks få min far til at købe sig det han ønsker sig, ved at sige tingene som jeg gør.. så er det ok..

åh ja, inden havde jeg snakket med far om, vi evt havde nogle video'er på det gamle kamera.. måske var der noget af os alle på de bånd.. jeg tror han fangede den, - for han blev rørt, så han fangede hvor jeg ville hen med det... derefter tog jeg en lille film med ham..

Sætter, - BANNERS med Shine A Light, over igen..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mad og Video er publiceret 13/02-2024 18:59 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.