Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
10 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
2 måneder, 28 dage siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Hej dagbog, - Jeg fik ringet til banken, og lavet en konto. Det tog lidt tid, for de ville ha at det var en sædvanlig bank dame der tog sig af mig. Jeg er sgu ligeglad med hvem det er, - de vil vel alle sige det samme. Jeg prøvede at forklare det, hvad kontoen skulle bruges til.. Det at snakke om det, giver mig tårre i øjnene. Jeg tog hjem til min far både middag og aften.. han snakkede om, at han havde micro mad til om aftnene.. så jeg tog over og købte t par bakker mad til os. Så er der også en bakke til imorgen. Jeg sagde til ham, at jeg havde ringet til banken omkring den konto.. så han har en konto til mig, som han kan sætte penge ind på. Jeg sagde det som det er til ham, - Jeg hader at snakke om det, - det minder mig om, at mor ikke er der..også har jeg aldrig ønsket mig penge. Han sagde de havde snakket om det, og at han skulle have dem, også kunne han fordele dem.. Jeg sagde, om han kunne huske dengang min bror fik 10.000 kr, til en indbetaling, og de ville give mig også.. så der blev fordelt lige.. at jeg havde sagt til dem, at de skulle rejse for dem i stedet.. imens de kunne.. for penge interesserer mig ikke! Han sagde han godt kunne huske det, - men at det var for sent for dem at rejse, - Det var vel mere end 10 år siden.. og de kunne vel ha gjort det på en måde, hvor de ikke skulle gøre så meget! - Vi græd begge lidt.. og jeg fik sagt, at jeg også savner mor...,at jeg har gemt sms'er fra hende.. ikke alle desværre, men nogle er gemt.

f.eks : Mig: de der honning kager eller hvad det nu er, er sat ned til 10 kr"! - Mor: det var billig. "mig: ja, jeg købte en mere til jer" - Jeg spiser ikke selv honning kager, men mor kunne lide dem, - så jeg endte med at købe 2 mere til dem... og de sidste... "tænker på dig :) jeg købte de specielle hotdogs til mig og far" - mor var på hospitalet.. så hun skrev : "tak skat, godt du tar hjem til far" mig: det skal jeg nok.

far sagde som sagt også, at han havde mad i fryseren.. Men jeg sagde, at jeg købte så han ikke behøvede at stå og lave mad.. Han har ondt i benene, og står og går ikke så godt mere.. jeg ved mor, ville være glad for at jeg er der til at hjælpe.

jeg hjalp ham også med røg alarmen.. den havde vækket ham i nat, uden der var røg..men den havde bippet af en eller anden grund. han havde haft den nede, - men manglede en der kunne skrue den bedre fast til loftet..så det gjorde jeg..

Jeg kan nå noget musik inden jeg går i seng... BANNERS - Shine A Light..

you know, if you called on me, I would be there.. i got that from you. I dont care about money, - i would rather have one more hug!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Banken er publiceret 12/02-2024 22:18 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.