En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 11 dage siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
No name girl
8 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Hej dagbog - Jeg vil prøve at sige det hele som jeg har tænkt på, jeg plejer at springe nogle af detaljerne over, fordi jeg ser dem som indlyende.

Kærligheden, at elske og at blive elsket, er for mig hvad nirvana er for budisterne. Det er ikke alt det materilistiske, det er blot bi ting i tilværelsen. Det er mit nirvana jeg jagter, alt bi ting er fuldstændig lige meget, så længe jeg ikke har opnået mit nirvana. Det burde forklare det -

Jeg kunne se jeg fik et brev fra en tidligere veninde..hvis man nogen sinde har kunnet kalde hende for det..men alle de breve jeg skulle få af hende, ryger direkte i affaldskurven uden at læse dem..hun er sat på ignorer..det samme er hun blevet på icq...for fjerner man mig det ene sted, så fjerner jeg folk det andet sted. Hun gjorde mig kun sur alligevel..så det var lige hvad jeg ventede på..retfærdigheden jeg manglede for bare at slette..

Jeg føler for gangster loven, "You pull a knife, i pull a gun. You send one of mine to the hospital, i send one of yours to the morgue."

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nirvana er publiceret 14/01-2004 12:17 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.