Det går aldrig...

Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
en af mange
Sune Yttesen...
2 timer, 20 minutter siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Hey dagbog, Det går aldrig! jeg kan ikke klare alt...kæmpe på så mange fronter, gøre det alene og ha overskud til at tage et ekstra læs på ryggen.

Skole opgaver, store som små. jeg klare dem aldrig, prøver at overleve fra dag til dag, den fordømte taske er damn tung også, lige til at få dårlig ryg. Mit knæ er stadig dårlig efter mit fald på knalerten, og min eneste rigtige veninde..har travlt med alle andre. venner og kærlighed er på et nul punkt.

Jeg kan kun lige hive mig op af sengen om morgnen, men det er kun fordi jeg har en vilje af jern. Jeg må bare op, jeg må kæmpe,..Jeg skal ha købt et par bøger mere....jeg har ikke brug for roser, de har fandme altid så mange torne på sig.

Min humor dør dagligt, og genopstår med jævne mellem rum. jeg må altså ha barberet mig engang..hehe, før usa anklager mig for noget *GG* men jeg fik da støvsuget...

Men hvis jeg har lært en ting her i livet, er det denne konstante! alle du nogen sinde har haft noget godt sammen med, vil forlade dig med tiden. For det meste er det gerne efter et halvt år til et helt..det er sjældent det strækker sig til 2.

Jeg har forelsket mig i eltons "this train dont stop here anymore" nå men jeg må lige høre den sang færdig, også må jeg hellere slæbe mig iseng.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det går aldrig... er publiceret 15/01-2004 00:00 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.