Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
9 dage siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
10 måneder, 4 dage siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
7 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Det var noget af en smøre jeg kom med sidst, men ikke desto mindre er det sandt.. Normalt ryster jeg bare på hovedet og " kører " videre, men ind imellem hænger de mig ud af halsen og jeg må knibe mig selv i armen og tænke - Hold da kæft, er det voksne mennesker !! Der er ikke ret meget der hedder positiv arbejdes miljø på arbejdspladsen, i hvert fald ikke blandt kollegaer !!
Nok om det, jeg har fået lidt luft ;-)

Påhænget har ikke fundet døren endnu, men det havde jeg heller ikke regnet med. Blot klamret mig til et spinkelt håb !! Men hun har ingen undskyldning.. Bare min far var mand nok til at give hende sparket..
Han er blevet anbefalet at få et rengøringsfirma til at gøre hovedrent i huset. Men jeg har sagt, at han kan give mig et par sygedage, så skal jeg nok klare den !! Det havde jeg regnet med at gøre alligevel.

Noget der gør mig meget ked af det for tiden er, at Michelle og Claus ikke kan være i stue sammen. Jeg føler mig virkelig som en lus imellem to negle og de fatter en pind af det.. Jeg kan ikke forsvare nogen af dem, for de er lige gode til at skabe en situation hvor det ender i en højere enhed !! Men det er specielt efter at Michelle er flyttet hjemme fra at tingene er spidset til..
For mange år siden hvor jeg var alene med børnene, brugte Michelle mig til at komme af med de frustrationer hun havde i skolen. Vi havde mange sammenstød.. Samtidig med at vi ligner hinanden utrolig meget af sind, viste vi også hvilke knapper der gjorde mest ondt. Men da Claus kom ind i billedet, vendte det fra at være mig til at blive ham.. Hun har siden sagt - Hold op hvor har jeg fortjent en i røven mange gange !! Der med mente hun, at hun havde indset hvor modbydelig hun havde været.. En over gang havde jeg det også sådan, at hvis Claus pakkede hans tøj og gik, ville jeg aldrig bebrejde ham det. Hun var virkelig slem.
Jeg skal have fundet en løsning på dette, inden at jeg går helt op i limningen. Jeg kan ikke leve med at min datter undgår at kikke forbi, eller at min mand snakker negativt om hende. De har begge fejl, men også gode sider !! Men jeg tror ikke at de er klar over hvor skarp den kniv er, som skærer i mit hjerte med hver gang de diskutere..

Michelle har for resten fundet sig en kæreste. Jeg er selvfølgelig glad på hendes vejene, men også bekymret. Hendes nye Kæreste bor på Sjælland !!
Hun har tidligere skippet en kostskole pga. af en fyr, plus at hun måtte flytte over til hendes far pga. at jeg ikke kunne have ham inden for mine døre !! Han kom og gik uden at sige goddag eller farvel. Og skulle jeg have et glimt af ham, lå han på sofaen og så tv, eller på hendes seng og sov.. Det kunne jeg ikke acceptere !!
Hun har siden godt kunne forstå hvorfor at jeg reagerede sådan !! Og det bebrejder hun mig heller ikke.
Men grunden til min bekymring er, at når hun forelsker sig gør hun det 110 %. Hun mister alt hvad der hedder fornuft og realisme. Og jeg er bange for at afstanden er for stor til at hun kan magte det..
Men nu skal mor her ikke male fanden på væggen, og i stedet for glæde sig på hendes vejene.. Hun er helt klar en pige der er værd at være forelsket i ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ny svigersøn ;-) er publiceret 17/02-2004 10:17 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.