Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg har lige haft min onsdags snak med min søn, tiden var løbet fra mig og min mobil havde ikke bibbet, for at huske mig på at var det nu at jeg skulle ringe.. Så han ringede for at spørge om der ikke var noget jeg havde glemt. UPS

Han ved ikke at jeg havde ringet i mandags og snakket med konen, så jeg spurte ind til hvordan at det var gået hos lægen - Jo det var skam gået fint, og de havde haft en god snak. Jeg spurte ham så, om han viste hvad der så skulle ske !! Joo der skulle komme en overlæge, plus to andre ud for at snakke med ham, og det var også helt okay !! Han åbnede så lidt op for mig og fortalte, at han engang imellem så en mand der ikke var der.. Jeg syndes godt nok at han er blevet god til at tage pusten fra mig. Jeg spurte så lidt ind til den her mand, hvortil han fortalte, at det var en mand på mindst 20 år, og at det var hans stemme han kunne høre engang imellem. Jeg spurte så, om det var en god eller ond mand, men heldigvis var det en god mand !! Vi snakkede lidt om hvor han så ham, og det kunne være alle steder, også her hjemme !! Jeg er virkelig glad for at der kommer nogle specialister på det her, for det er lidt mere end jeg kan gennemskue.
Jeg tror ikke, at det er noget han finder på for at gøre sig indresandt, eller for at skabe en form for opmærksomhed. Godt nok kan han være lidt udspekuleret engang imellem, men det her tror jeg ikke at han har fantasi til..

Michelle skal over til kæresten i weekenden.. Han er stoppet på et kursus han har deltaget i, og har snakket om at flytte her til !! Hun har selvfølgelig tilbudt ham,at han kan bo hos hende.. Så jeg har haft en klap lige hesten snak med hende. Det er meget typisk hende at være den frelsende engel, men hun kan ikke overskue konsekvenserne af at handle over ilet.. Hun kender ham jo knap nok.

Claus kom lige forbi - Du burde være Journalist med alt det du skriver !! Jeg kunne ikke lade være med at grine lidt af den bemærkning.

Nu tror jeg at sengen kalder ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Syner !! er publiceret 25/02-2004 21:54 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.