Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Ja, har glemt mange og meget på det sidste.
Har haft så travlt med andre ting, uden at få lavet noget i sidste ende alligevel - spookey!

Fik M og megasmerter i +1uge, og derefter ømme led, så mine dage gik med at ligge ned, se film, kede mig en masse, være træt af drengene som mente at det bestemt måtte hjælpe at hoppe rundt på mig, og intet lave.

Kostændringen røg da jeg lå ned - så tog lige på 1½-2 uger alle kilo på, plus det løse. Nu vil jeg igang igen, og satser på at min kære mand lige gider give mig en hånd i køkkenet som flyder - og så kan jeg atter bruge det.

Chili fælder for tiden - min hud og øjne klør og jeg er tæt i næsen. Håber da ikke at det er pga. drengene og at det udvikler sig vil jeg sige.

Har også et pinligt undskyld til de jeg ikke har fået skrevet med på længe - har bare ikke haft "det" til det - men har det fint nok. Håber jeg da også at alle I andre har.

Har forresten besluttet at tage en uges "fri" her engang i foråret - tage en lille tur til Bornholm uden en eneste af drengene. De små må så være alene hjemme mens mic er på arbejde, men mon ikke de klarer det også?

Mine negle er ved at blive lange - har også prøvet i flere år.
Burde så lige komme i matas og få "min" håndcreme samt lak (forstærker) inden de alle ryger igen - og en ny fil, da den er kedelig.
Er lidt spændt på hvor længe der går inden de alle atter er nede i bund - kan mærke "rive-trang" i disse dage nemlig, men det er nok mest pga. skarpe kanter og en der er FOR lang....

Tror weekenden skal stå på at lave noget let mad til ugen der kommer (og desserter), vaske gulv, og se hvor stribede vinduerne kan blive når jeg vil forsøge at vaske dem.... ;) (vi burde få fat på de 4 hjul til spanden så jeg kan køre den rundt på en plade istedet for at skulle slæbe, men... først venter jeg på at min dejlige arbejdsbebyrdede mand støvsuger hytten. Derefter vinduer og gulve.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget De glemte... er publiceret 27/02-2004 09:08 af Annika Pedersen (Annika).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.