Jeg nyder ferien.

Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 25 dage siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg tror nok at jeg har fundet min fornuft igen efter en turbulent start på ugen. Der skete så mange ting i mit virkelige liv, som gjorde mig utrolig skuffet og ked. Ingen, ingen på Pennen har generet mig, tværtimod har det strømmet ind med søde og positive breve til mig, som har varmet usigeligt meget. Det er jeg meget taknemmeligt for, for det er netop, når man har det svært, at man trænger til en knus og opmuntrende ord. Så mange, mange tak skal I have.

Ellers nyder jeg min ferie i fulde drag. Det er så dejligt at få hvilet rigtigt ud. Jeg kan mærke, hvordan jeg i de sidste måneder har overanstrengt mig med både arbejde og al for mange ting i fritiden, som jeg har påtaget mig.
Jeg har været på biblioteket og låne et par gode bøger. Jeg har været på cafe´ med en veninde. Jeg har hygget mig med mand og barn og jeg har sovet middagssøvn på sofaen. Ja, jeg har forsøgt at slappe af og forberedt mig på at starte på arbejde igen på tirsdag. I dag kommer min gode veninde Jette til formiddagskaffe. Jeg sætter stor pris på Jette. Hun er den gode og varme veninde, som jeg både kan tale fortroligt med og grine og pjatte med. Jeg kan græde ud ved hendes skulder og jeg kan lytte til hende. Vi tager ikke hinanden ilde op, hvis og når vi kommer til at slynge om os med for store ord. Der er nemlig ikke to, der tolker ordene på samme måde. I stedet får vi en dialog om ordenes betydning, så der ikke sker misforståelser og venskabet består.

I aften skal vi atter øve dilettant. Nu er den der næsten, men det er jo også næste lørdag, at vi skal opføre den. Det bliver alligevel dejligt, når det er overstået, men det er rigtigt sjovt og vi griner og pjatter. Jeg skal have lagt sidste hånd på en kostume, som jeg har været i gang med og jeg skal have lavet fem stofroser til at sy på.

Jeg vil ønske en god fredag. Her er det tågedis og temperaturen er minus to grader.

Hejsa fra Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg nyder ferien. er publiceret 27/02-2004 07:27 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.