Så er det forår.

Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
I dag starter foråret ifølge kalenderen, men når jeg kigger ud ad vinduet, ser jeg markerne er hvide af frost og det ser koldt ud. Godt at være indenfor i varmen med en kop kaffe og i selskab med computeren, der spytter de ord ud, som jeg ønsker, at den skal. Nogle gange er det, som om den selv vælger ordene uden min kontrol. Sådan oplever jeg det af og til og kan blive helt overrasket over, hvad der står på skærmen.

I dag vil jeg sy. Jeg har et kostume, der skal rettes til – et hængeparti, som jeg kryber udenom, fordi den efterhånden er rigtig træls. Jeg skal også have lavet fem små stofroser til den. Nej, jeg vil hellere sy tøj til mig selv. Jeg har så mange planer – det er bare at gå i gang.
Jeg er ved at skrive en sang til sølvbryllup. Jeg har valgt ”Katinka, Katinka, luk vinduet op” som melodi. I starten voldte den problemer, men nu har jeg da skrevet 6 vers og er godt på vej.. Efterhånden som jeg kender versefødderne er den nemmere at skrive. Forudsætning for at det bliver en god sang er, at jeg får masse af oplysninger. Jo flere oplysninger, jo nemmere er det at skrive en god og sjov sang, eller hvad det nu skal være. I det her tilfælde er der ikke så mange oplysninger, men så hjælper det, at jeg kender sølvbrudeparret.

Det er så sidste fridag herhjemme i denne omgang. I morgen starter jeg mit nye arbejdsliv. Jeg glæder mig meget, men samtidig er jeg også både spændt og skeptisk. Jeg vælger at tage udfordringen op med positive øjne og forsøge at få det bedste ud af ordningen. Der er jo en grund til, at jeg er blevet indstillet og den kan jeg ligeså godt se i øjnene. Der er jo mange syge og arbejdsskadede på fleksjob og nu er jeg altså en´ af dem. Jeg er glad for, at sådan ordning findes, så der er mulighed for at blive på arbejdsmarkedet, selvom kræfterne ikke er, hvad de har været. Meget mere herom, når jeg er kommet i gang.

Det var mine ord for i dag. Nu må jeg se at komme i omdrejninger, men inden skal jeg lige have et spil Mahjong. Tænk at man kan blive så optaget af dette spil.

Ha´ en god dag.

Hejsa fra Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så er det forår. er publiceret 01/03-2004 08:16 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.