18 år siden

Lægen kommer

ressourceforløb the end
Martin Micha...
2 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
1 år, 1 måned siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
8 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
9 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
8 år siden
The same old storie
Julia Stampe
5 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
8 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
12 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
7 år siden
SSO - stress
RachelBlack
8 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
6 år siden
Hr Solsort
Peter
6 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
1 år, 3 måneder siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
8 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
7 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
8 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
7 år siden
Jeg ringede tidlig ned til min søn i dag, der er onsdags disko for handicappede, og han " arbejder " som medhjælper. Det kræver at man er ren,velduftende og pænt i tøjet ;-) Et MEGET vigtigt job, hvor man må drikke alle de sodavand man lyster, hvis man bare passer det man skal, og det gør han til punkt og prikke..

Jeg snakkede også med konen, der er allerede aftalt et møde med en overlæge den 15/3 på stedet, og han ønskede også jeg og hans far´s deltagelse, plus hans sagsbehandler, men det bliver nok et større problem. Vi havde ellers aftalt et statusmøde den 29/3, men hvis vi kan ordne det samtidig ville det jo være perfekt !! Jeg sagde, at jeg syndes ikke at det var en god ide at vi deltog i samtalen imellem overlægen og min søn, da jeg er bange for at " rullegardinet " ville blive trukket ned, og han ville have svært ved at åbne sig. Det kunne hun kun give mig ret i, men lægen ville gerne snakke med os først, så vi kunne fortælle om vores observationer, så det gør vi så !!
Jeg har prøvet at skubbe tanken om en psykisk diagnose lidt fra mig, jeg syndes at han har nok at forholde sig til, men selvfølgelig, hvis det er aktuelt skal der handles der efter..
Alt andet lige, så er jeg imponeret over at systemet. Denne gang er det gået hurtigere end jeg havde ture håbe på..

Michelle er blevet samboende fra dagens dato !! Jeg har endnu ikke mødt fyren, så jeg er meget spændt på hvad han er for en.. Jeg syndes at hun handler overilet og lidt naivt, men det skal mor ikke blande sig i.. Heldigvis er det hendes lejlighed, og ham der har trukket teltpælene op. Men at flytte fra den ene ende af landet til den anden efter max 3 ugers bekendtskab, må man jo mene at han tror på det.

Vores nabo har lige ringet, kan ikke lade være med at grine lidt af ham.. De er nogle rare mennesker som vi er kommet til at holde meget af, selv om det det tog lid tid at bryde isen.
Vi skal være katte passer fra fredag og en uge frem, hvor de skal på skiferie.. Igen.. Michelle syndes at de rejer hele tiden !! Jeg har også sagt at det er snart vores tur, nu hvor vi ingen børn har hjemme mere, det kunne hun slet ikke se det sjove i.

Jeg vil snøvle mig færdig, og så ind i seng og zappe rundt på fjernsynet,indtil at jeg finder noget der er kedelig nok til at falde i søvn til..

Godnat ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lægen kommer er publiceret 03/03-2004 20:36 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.