17 år siden

Stakkels dreng

Det at tænke positivt
Ace Burridge...
9 år siden
De første år
Camilla Grub...
8 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
7 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
7 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
6 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
8 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
8 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
4 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
6 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
7 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
7 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
6 måneder, 15 dage siden
Dating.
Ruth Christe...
5 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
5 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
8 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
7 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
8 år siden
Jeg blev ringet op af Claus´s ex kone i dag. Hun skulle i kontakt med ham, da det drejede sig om den mindste af deres drenge !! Jeg blev straks meget bekymret, specielt fordi at hun kontaktede mig, vi plejer ikke at være på talefod ( Efter hendes ønske ).

Jeg fik videre bragt beskeden og Claus lovede at ringe og fortælle hvad der var sket... Det drejede sig om de her kære kaniner, som min søn havde snakket om, og at hun var blevet kontaktet af politiet ,som ønskede at afhøre drengen !! Claus tog straks fri fra arbejde for at tage med på politigården.
Knægten var fuldstændig opløst af gråd da Claus mødte ham og hans mor, og hun var på randen til at blive hysterisk.. Betjenten der afhørte ham var stille og rolig, og fik ham ned på jorden så han kunne forklare sig. Selvfølgelig var både Claus og jeg overrasket over, at det " VAR HAM " der var kammeraten der havde været med. Men som Claus sagde - Sådan som han havde det, var det straf nok at han skulle til afhøring !!
Bagefter havde hans ex kone kommet med alle mulige beskyldninger imod min søn, og sagde bla. at hun ikke turde at sende knægten på weekend her mere..
Vi har i længe siden været klar over, at specielt efter at min søn er kommet i puberteten, har han haft en ide om, at han skal spille op til konflikter hvis de fes har været uden for og de har mødt andre !! Derfor at vi også taget konsekvensen af det, og sagt at de ikke må gå ud sammen hvis vi ikke er med.
Knægten " Claus´s dreng " havde bla sagt til hans mor, at han var bange for at min søn skulle tæve ham, men jeg tror mere har være en afværge manøvre over for hans mor, for når de er her sammen er de pot og pande. Men nu må vi se hvad der videre sker, jeg har lidt ondt af knægten pga. at hans mor. Hun har givet ham stuearast på ubestemt tid.........
Jeg vil se om jeg kan fange ham på msn, hvis den ikke har fået karantæne.

Jeg har fanget knægten. Hans mor havde været åhhh så sød, og han havde fået hotdog til frokost !! Hun vil nu straffe Claus med at han ikke må få den mellemste med ud og spille golf...Så nu er han bund ulykkelig...... Men det er meget typisk at hun vender hendes frustrationer over på Claus, selv om at i den sidste ende, er det hendes egne børn der bliver mest kede af det..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stakkels dreng er publiceret 27/02-2004 20:26 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.