20 år siden

100 gange

Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 16 dage siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Dette er antallet af besøgende, der har læst min profil. Det er en hel del, men jeg ved at en del af antallet stammer fra mit eget besøg, for lige som at tjekke om det stadig er så ajourført som muligt.
Jeg har endnu ikke fået breve fra nogen herinde, ud over de svar jeg har fået retur på mine breve til folk herinde fra. Så skulle nogen få lyst til at kommentere tekster, udveksle erfaringer eller sende en hilsen, så er I mere end velkomne til dette. Beskeder vil blive modtaget med kyshånd! Dette er en opfordring til alle med interesse i lidt brevudveksling med en rolig og naturlig pige med begge ben solidt plantet i den vestjydske asfalt.
Jeg laver nok også en forfatterprofil på et tidspunkt, da jeg jo som flertallet på Fyldepennen har skrevet romaner, noveller og digte fra jeg var 8 år. Indenfor de sidste ca. 14 år har det primært været noveller af erotisk karakter, da dette er et område der har stor betydning for mit liv og altid har optaget mig voldsomt!

Jeg smutter igen, da svigermor er på besøg. Hun har overtaget køkkenet i aften, så menuen står på hjemmelavet lasagne. :9 Lækkert!

Senere I aften kommer gutterne fra Bøgegården og måske et par andre af Jans venner forbi til et par øl og et par flasker sprut. Der er fyldt op i barskabet og vi har et par kasser øl. Det bliver hyggeligt. Ikke for vildt for mit vedkommende, da jeg jo har nattevagt i morgen aften.

God weekend til alle!

Tusind knus fra Ponzz :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 100 gange er publiceret 27/02-2004 17:41 af str-ponzz.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.