20 år siden

Brok

En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 9 måneder siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Forsat brok fra mig efter stævning (dagbog fra igår)

Et sted er jeg slet ikke færdig med at fortælle om Citroen Aalborg foorrr ja efter jeg fik bilen tilbage undrede jeg mig over den pludselig kørte meget mere brændstof økonomisk end før, det fik tanker igang inden i mig ååå ja da jeg løftede oliepennen vidste det sig der var væsentlig mindre olie på bilen end når den plejede komme fra service. Bilen plejede komme tilbage med olie langt over max stregen jeg havde bare hele tiden tænkt det var ok når den kom fra prof. mekaniker.

Det førte så til tanken om har Citroen misligholdt min bil ved at overfylde den med olie og derigennem brændt min motor af??

under alle omstændigheder kørte min bil de første 60000km 12,5 km pr l ååå de næste 18000 efter rep og normal oliestand 15,2 km pr l og de tal har jeg så regnet lidt på ååååå ja det betyder under alle omstændigheder jeg har haft en merudgift på ca 7000kr til brændstof.

Men et sted kan jeg jo heller ikke helt bevise den påstand jeg har jo ikke haft andre uvedkommende til at tjekke at min bil de første 4 år har kørt med for høj oliestand.

desuden er der fejl i fakturaen jeg trækkes i retten med nemlig en km stand på 87000 istedet for de 60000 den da havde kørt ååå ja på fakturaen står de har brugt 4,75l motorolie trods det der ifølge instruktion kun kan være 3,5 l motorolie på bilen.

derudover har de under sagen sendt rykkerregninger ikke kun til mig personligt men også til min arbejdsplads ååå ladet mine overordnede åbne læse disse restancebreve hvilket jeg bare finder særdeles usympatisk.

men nu får vi se hvad advokatvagten siger imorgen aften.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Brok er publiceret 24/03-2004 16:03 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.