De bringer mig tilbage +

Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Hey dagbog, De bringer mig tilbage ned i det.

Idag, snakkede jeg med en af mine nye "tog" kammerater igen. Da jeg mødte ham på paronen, stod han sammen med en pige, - så jeg fulgtes med hende et lille stykke hjem..efter vi havde snakket lidt sammen..hjemad sad jeg og snakkede med ham, men på cykel det sidste stykke fulgtes jeg med hende..vi skulle et stykke af samme vej.

Jeg gider egentlig ikke nye venskaber, men engang imellem bryder jeg det..jeg ved ikke hvorfor...men jeg er bare ikke så streng som jeg burde være.

Nå men da jeg kommer hjem finder jeg i min mailbox et brev fra en eller anden jeg ikke kender, der tror jeg finder hans lort humoristisk. Dette er grunden til jeg egntlig burde være strengere, for det er dem der bringer mig tilbage der til hvor jeg siger...hallo, folk har intet godt på hjerter, du har ikke brug for andre når de kun kan finde ud af at nedvurdere dig.

Kom ikke med den der, aaah men det er dig selv der...FIS, jeg har det godt med mig selv, det er de andre jeg ikke kan døje.

Jeg ved sådan set ikke hvorfor idioten er så vild for at chikanere mig, men mit næste skridt bliver en politi anmeldelse.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget De bringer mig tilbage + er publiceret 19/04-2004 17:38 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.