Det syge træ, tag den positivister.

Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Hey dagbog, jeg har lige fundet på et nyt eventyr...dette eventyr gør det fuldstændig forbi med posetivisme. Hvis folk læser dette..og de bare har lidt hjerne..må de kunne se, at der er noget galt med deres øjne.

Eventyret kom jeg på imens jeg sad på jelling banegård, - jeg sad og så på et ganske normalt træ. Så kom tanken, tænk hvis det kun var 1 blad på dette træ der var normalt, tænk hvis alle de andre blade var tud grimme..livets træ, som noget grimt..ville alle posetivisterne så fremhæve det ene blad på hele træet, og undlade alle de andre...som de gør med livet, - idag?

Så kom ideen til den posetive by, som havde træet, der krummede sig som en syg patient. Men indbyggerne i denne positivistiske by, havde dette træ at snakke om, når de ikke kunne finde på andet at snakke om..ligesom folk idag bruger vejret som noget positivt.

Altså blev det så til 3 blade, som udgjorde hele det for byen smukke træ..for alle de andre blade nægtede de at se...det var tabu emner...

så kommer den ensomme mand ind i billedet, han hivet de 3 blade af træet..en for en...til sidst vågner byen op og ser det virkelige "livets" træ..grimt..de mest rabiate posetivister, finder så noget smukt i de blade som er formet af krig og alskins ulykke...tja, sådan skal der nok være nogle positivister..der nemlig vil skrive, at der også er noget godt i krig og sult, brænd, sygdom og alt muligt andet..men som sagt, de må sku være rabiate.

så burde det ikke være så svært for folk at fatte budskabet...åben øjene, i ser solskin som noget posetivt..ja, og? men alle de andre blade på træet at visne, forbrændte..og grimme..se dog livet som en helhed..det stinker sku for vildt..? hvis det lykkes mig at få åbnet deres øjne, vil jeg have fri gjort dem....så vil jeg sige, "ja nu er i frie til at se verden som den virkelig er, men hvad vil i gøre ved det?" som en anden nietzche, vil jeg sige..fortæl mig ikke at i er frie, men hvad er i frie til!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det syge træ, tag den positivister. er publiceret 12/05-2004 13:35 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.