På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
9 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
11 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Ja det er sådan jeg føler at mit liv og humør kører for tiden.. Ingen pauser eller gylden middelveje.. Så enten er jeg i kælderen i selskab med selvmedlidenhed, ynk,selvbebrejdelse og kritik ( mit syn på sagen ) eller også kan jeg stå på taget og have det store overblik, uden at den stive vesten vind kan rokke mig af stedet !!

Jeg ved godt at rygsækken er fyldt, og at jeg må bruge netto´s bæreposer for at rumme det hele. Men specielt tilstanden hvor jeg ryger i kælderen, og ikke kan overskue eller mister overblikket, syndes jeg har været meget dominere her på det sidste.. Så jeg bliver samtidig ramt af en utrolig vrede på mig selv, og vil ikke acceptere at jeg ikke er den fødte SUPER WOMEN, der kan klare alt og overskue enhver situation.. Men lidt selverkendelse har jeg da, for jeg ved at det er urealistisk for noget menneske at kunne det... Meeeen jeg vil nu gerne ;-)

Nu vil jeg køre ind på sygehuset med min stædige datter, der TROR at hun skal hoppe og springe rundt her i eftermiddag.. Det er jo kanon vigtig at få pakket til weekenden !! Men vi får at se.............

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Up and down er publiceret 26/05-2004 09:11 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.