20 år siden

Mit liv i en nøddeskal... Eller noget...

Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 8 dage siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Ja, så lykkedes det mig jo igen at lave noget lort... Sov ude hos Mads i lørdags uden at give besked til min mor... Hold da op hvor blev hun sur! Hun har så boycuttet alt... Tv, radio, internet... Har først lige fået lov til at komme på igen...

Har været oppe i skriftlig matematik i dag... Ja, det gik jo så af lort... Men fuck det, det var kun en årsprøve... (Og forøvrigt gik det herre dårligt for alle! Undtagen The Einteins, Skede og Thamsborg, selvfølgelig...)

Efter prøven gik jeg på pizzaria... Havde lyst til at forkæle mig selv, fordi jeg klarede det så skod... Det skulle jeg da aldrig have gjort! For hvem sad og hyggede sammen med nogen af drengene fra klassen? Lorte-Frederik! Lorte-jeg-slår-op-med-dig-i-en-sms-Frederik! Men det var ikke alt... Nænæ! Mads skrev, og jeg blev vildt glad, og det gik fint, lige indtil jeg nævnte at jeg sku op til Patrick på søndag... Så kunne jeg da ellers bare vælge at være sammen med ham, og forøvrigt gad han ik at høre på hvad jeg sagde... Nånå! Det var da ik en nyhed, det gør han jo aldrig...

Begyndte jo så selvfølgelig at tude... Halvt over ham, halvt over den skod prøve... Og hvem skulle absolut sidde og grine af det??? Frederik, hvem ellers?! Sååå pinligt!

Men det er slet ik det, det hele handler om... Nej, det kom jo så frem, at Mads ik gad at være mere end det vi er nu... Nå, og hvad er vi så? Det er der vist ingen der ved... Men åbenbart ik kærester... Det vidste jeg så godt, men håbede da på, at vi efterhånden ville blive det... Men nej nej... Så gik han over til at snakke om at mænd var det stærkeste køn, og at jeg ku lære det... Det gad jeg ik høre på, så jeg blokkede ham.. Så kan HAN sq lære det!!!

Det er egentlig meget lækkert at være fri nu... Så kan jeg slappe af i sommerferien og tage fat igen efter den... Hmm lad mig se, hvem er den næste på listen? Nårh jo, det er da super-lækre Emil fra U-klassen!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mit liv i en nøddeskal... Eller noget... er publiceret 27/05-2004 18:09 af Kicka.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.