de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
No name girl
8 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Hey dagbog, som du jo nok allerede ved, så bestod jeg eksamen "idag" selvom det jo faktisk var igår nu..:) Nu gælder det om at få lavet den skide samfundsfags opgave..det er altid lige det med at få startet ordentlig....men jeg har en fornemmelse af , at det nok skal gå. SÅ er jeg sådan set klar til 2. år :) men som jeg også har sagt før, uanset hvad der sker videre....så er det ikke enden på verden hvis jeg ikke klare det...det her handler ikke blot om at klare det, det handler om mig...og alt det jeg personligt kan få ud af det.

Jeg forsøger lidt stadig væk at vinde den tabte tillid tilbage, min tabte selvtillid når..den der gør mig nervøs..gør mig ude af stand til at træffe afgørelser. Ja jeg har selvtillid mange gange osv, ..men det er får jeg altid når jeg er vred.

Men jeg får også muligheden for en del faglig viden, og det er også væsentlig,..skide være med om jeg klare det..hvis bare jeg lære noget..så er det fint...hellere prøve og fejle, end aldrig at have prøvet.

og til syvende og sidste,..så er kærlighed langt vigtigere end alt..men det er jo et område jeg aldrig har haft succes med...fik jeg bare det, ville det få alt andet til at ligne barnemad.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det var den dag er publiceret 02/06-2004 00:17 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.