20 år siden

Intet nyt, er lig med godt nyt

Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 8 dage siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Tror jeg nok at det hedder. Men i hvert fald har jeg ikke hørt fra min far siden at hans fætter skrev, at han var 2 timer forsinket ved ankomst..

Det har været en hård weekend, men heldigvis med meget at lave.. Jeg kikkede lige på mine totale km for de sidste 2 vagter og jeg har næsten kørt 1000 km, hvor en alm. vagt med by ture plejer at ligge på ca150-200 km. Så jeg har været noget rundt omkring.
Min ryg har også kun ” overlevet ” med smertestillende de sidste timer på natten, hvor jeg har siddet fastlåst i bilen i mange timer. Om dagen har jeg mange gøremål uden for bilen, ved at være de ældre behjælpelig eller når der skal bagage med, men om natten er der som regel sjælden at man kommer ud. Jeg tror at jeg kunne blive medlem af klubben for gakkede gang arter da jeg kom ud af bilen i morges.Det var vist et syn for guderne som jeg kom valkerne.
Jeg gad ikke at vaske og tanke bilen da jeg holdt fyraften, så det startede jeg med da jeg stod op.. Eller dvs. at jeg ” kom ” lige til at køre nogle ture inden ;-) Det var jo dumt at få en masse spild km, så jeg kunne ligeså godt få dem besat til at jeg kom i nærheden af vaskehalen. Så nu er den støvsuget, vasket og tanket, og så mangler jeg bare at gøre den sidste uges indkørsel op..
I morgen har jeg lagt billet ind på en sygehus tur ud af byen, og på tirsdag har jeg en anden længere tur, så det er godt nok. Jeg regner med at bestille containeren hjem til min far til på onsdag, og så skulle der også være styr på det..

Jeg er meget spændt på at snakke med André i aften. Da jeg snakkede med ham i onsdags sagde han at han ikke ville tage hans piller mere, og at han spyttede dem ud eller gemte dem. Jeg spurte ind til hvorfor, om han var ked af noget eller om at der var andet i vejen. Men det ville han ikke svare mig på !! Jeg ringede om snakkede med plejefaren bagefter og fortalte ham om vores samtale. En af bivirkningerne ved disse piller er bla at det kan være lidt svært at komme op til overfalden om morgnen, og det ved André godt. Vi har haft ham mistænkt for at spille lidt på det, for at blive liggende lidt længere om morgnen. Han er jo snu nok ;-) Derfor havde plejemoderen sagt at hvis han ikke blev bedre til at stå op, ja så måtte han jo tidligere i seng.. Og det skulle han så i søndags !!
Jeg fik så en mail hvor plejemoderen fortalte at hun havde haft en snak med ham, og at han havde givet udtryk for at han havde hjemve og ønskede at komme hjem noget oftere. Hun spurte om vores muligheder og resurser, for det var i orden for deres vedkommende.
Selvfølgelig vil jeg hellere end gerne have ham hjem noget oftere, men jeg må blankt indrømme at det vil tage pusten fra mig at få ham hjem på fuld tid. Mest pga. de manglende muligheder der er for ham her i byen. Han skal helst være i konstant voksenkontakt og ikke have for mange skift i hverdagen.
Han kommer hjem i næste weekend, så der regner jeg med at jeg ” kun ” kører fredag nat og så ellers holde fri. Jeg har gået og spekuleret på, at når hen kommer hjem på ferie og at jeg har ham alene, vil jeg tage en snak med ham om hans handicap, og prøve at give ham en forståelse af det positive og negative i forhold til det. Han har den samme opfattelse af sig selv som folk der ikke kender ham. Han ser jo normal ud !!

Michelle har fået datoen for retssagen som er den 1/7.. Jeg er meget spændt på hvordan den falder ud !! Jeg mødte hende i nat, hvor hun var i byen med nogle veninder. Hun så rigtig glad ud !! På et tidspunkt havde hun mødt en af min søsters veninder ( en tidligere punker ;-) og havde hygget sig med hende..

Jeg har lige et par ting som jeg vil have ordnet inden at Claus kommer hjem fra golfbanen.. Typisk mig, så har jeg været ramt af dårlig samvittighed over at jeg har arbejdet så meget, og ikke været så meget hjemme.. Men det er noget pjat og der må være noget galt med mit lille hoved når jeg tænker sådan.. He He

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Intet nyt, er lig med godt nyt er publiceret 20/06-2004 16:07 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.