20 år siden

Er blevet ramt af nemesis !!

Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
4 måneder, 6 dage siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
1 måned siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
4 måneder, 20 dage siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
9 år siden
Hævnens gudinde har fået et fast greb i mig, og jeg er blevet sygemeldt ( lægens ordre ).

Som tidligere beskrevet var weekenden hård ved mig, og jeg måtte klare mig igennem natten med smerte stillende pga. rygsmerter. Men det så jeg ikke som noget ildevarslende, da jeg af og til har problemer i den retning ( medfødt skavank ) og at jeg mente at, den fastlåshed jeg havde været ude for i form af at sidde stille i så mange timer, var grunden til at jeg havde ” lidt ” ondt !!
Mandag aften begyndte jeg at falde sammen, og havde svært ved at rette mig op. Men det var ikke være end at når jeg havde gået 3-4 meter var jeg i fuld højde igen !! MEN tirsdag formiddag….. Jeg havde ikke smerter når jeg sad i bilen, hvor der både er varme og luft i sæderne, men så snart at jeg skulle ud, og specielt hvis jeg skulle være til nogen hjælp var den gal. Jeg havde sat mig for at jeg VILLE køre den kvinde op til Mariager som jeg var bestilt til.. Turen gik også rigtig fint, så længe jeg sad i bilen, men så snart jeg skulle ud var den gal..
På vej hjem besluttede jeg mig for at køre en omvej, og smutte en tur ind til min søster og svoger i Århus. Jeg kom med den forkerte frakørsel og kørte med direkte kurs mod IKEA, som om at den ( bilen ) selv kendte vejen ;-) Hvis jeg ikke viste bedre, kunne jeg have dem mistænkt for at have en kvinde magnet på taget. Men jeg styrede pænt uden om ved tanken om min gakkede gang art, men ved efter tanke kunne jeg jo bare havde taget en vogn som støtte pædagog !! Øv
Jeg var ualmindelig glad for Cruise controlen i bilen, som gjorde at jeg ikke behøvede at anstrenge benet, og samtidig er den kanon god til at overholde fart begrænsninger ;-)

Det var hyggelig at lige komme forbi til en kop kaffe, det er jo ikke hver dag at jeg er på de kanter.

Claus var taget på golfbanen, og det passede med at de var færdige en ½ time før at jeg nåede der ned, så vi aftale at spise aftensmad på en motorvejs restaurant. Kl var næsten 22.00 før at vi var hjemme, så det havde været en meget lang dag..

Jeg var klar over at jeg blev nød til at blive hjemme i dag, og se tiden an.. Men her til morgen indså jeg, at jeg hellere måtte blive kikket lidt på og fik også en tid ved lægen. Han beordrede mig sygemeldt, og jeg fik en hulens masse piller og ordre på at slappe af.. Hmm
Jeg er jo lidt modstander af piller, men hvis de er nødvendige kan jeg selvfølgelig se rimeligheden i dem. Jeg begav mig straks til at læse vejledingen af den ene af dem som jeg havde fået, og som jeg ikke kendte i forvejen. Der stod at det frarådes at føre motorkøretøj og at betjene maskiner, den fangede Claus straks og gav mig computer forbud.. For sjov altså ;-)
Han har været meget sød, om han skulle hjælpe mig, eller om jeg har brug for noget. Men han kender mig også godt nok til at vide at kan jeg selv, gør jeg det !! Jeg er jo et stædig æsel ;-(

Mit største problem er ikke at jeg ikke kender mine begrænsninger, men at jeg IKKE vil erkende dem.
Jeg har knoklet løs imens min far har været af sted, plus at jeg næsten er færdig hjemme i hans hus. Vi har udskud planen med containeren til fredag hvor de 2 mindste af Claus´s drenge, plus André kommer hjem på weekend. De vil uden tvivl gerne tjene en skilling på at hjælpe til.

Jeg har det utrolig skidt med at jeg ikke kan holde bilen køerne imens at han er væk, men han kender også min ihærdighed og mit rygeproblem, så det kommer jeg aldrig til at høre et ondt ord for.. Jeg har besluttet mig for ikke at underrette ham imens at han er væk. Han skal have lov til at holde ferie..

Nu vil jeg lige på vandre tur, for at få lidt bevægelse i mine stive lemmer ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Er blevet ramt af nemesis !! er publiceret 23/06-2004 16:28 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.