Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Men nok mest når man er tvungen til det !!

Jeg kan ikke arbejde, tænk at være negativ over nogle fridage ;-) Huset trænger til en kvindes kærlig hånd, som ikke er kritik af Claus og hans formåen, meeeen !! Og så haven, men det giver jo sig selv når det er sådan et møg vejr !!Det er utrolig at de ting man tager for en selvfølge, kan blive til en irritations moment når man ikke kan magte det.

Det irritere mig også grænseløs at jeg ikke bliver 100% færdig med det hjemme ved min far, men det løber jo ingen steder. André har tilkendegivet, at han er helt med på at hjælpe med at fylde containeren i weekenden, og vil endda tage arbejdstøj med hjem ;-)
Han virker glad efter at vi ( hans far og jeg ) har tilkende givet, at vi gerne vi have ham hjem på weekend noget oftere, men det er typisk ham, at han ikke kan sætte ord på hans tanker og følelser, og må gøre opmærksom på de ting der rør sig i ham på en anden måde.

Men midt i min fortvivlelse kan jeg godt se det komiske i min tilstand og manglede på kunnen. Jeg ser garanteret sjov ud når jeg med en hånd prøver at tage tøj på eller af pga. at jeg må bruge den anden til at støtte med.
Jeg kunne ikke rette mig op da jeg vågnede i dag, så efter at jeg havde taget mine piller, gik jeg i seng igen med en varmepude. Det var simpelthen bare et mirakel og nej hvor det hjalp, men fandt også hurtig ud af at jeg ikke skulle lege super woman af den grund ;-)
Lægen sagde at jeg godt måtte starte med 2 af den ene slags af de piller som jeg havde fået, men jeg fik sådan en kvalme og hovedpine, at jeg nøjes med at tage en af gangen. Hvis det ikke er blevet bedre til mandag, ( krydser finger og tærer ) ringer jeg til lægen for at få en henvisning til fys !!

Michelle sendte en sms for at spørge om jeg ville med hende ud og spise i dag, bare hende og jeg. Men jeg måtte desværre afslå ;-( men så måtte vi bare finde en anden dag !! Jeg sagde at hun bare kunne komme her hjem og spise, og det sagde hun ja tak til.

Politiet har ringet flere gange i dag.. Først pga at de havde en vidne indkaldsels til Michelle, da de havde ikke kunne træffe hende hjemme, men jeg sagde at jeg nok skulle få fat i hende, så hun selv kunne afhente den. Det har hun så gjort.
Senere var det en betjent som ville gøre opmærksom på, at sagen imod André og den mindste at Claus´s drenge ( kaninerne ) var henlagt pga. at der ikke var kommet et erstatningskrav, men at sagen ville blive lagt ind under en paragraf 16 hvor sindssyge og retarderede kom ind under, og dvs. at de slipper for straf. Der ville komme en skrivelse til både os og til Claus´s ex kone.. Jeg kunne godt tænke mig og se hende i ansigtet når hun læser det !!

De to små af drengene kommer på ferie fra i morgen, og så en uge frem. Den store har været her og hjælpe Claus i nogle dage med MIT skæve hus ;-) Jeg tør snart ikke komme ned i kælderen sådan som han bander og svovler..

Michelle er lige kommet ind af døren, så jeg vil lige hygge snakke lidt med hende inden at vi skal spise.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hader passivitet er publiceret 24/06-2004 19:00 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.