Dårlig vejr, hekse +

Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Hey dagbog, jeg tænkte på om jeg skal ned i byen for at se heksen blive brændt af. Men alene er det vist ikke så "sjovt" og hvis det regner....men det kunne jo være jeg mødte en jeg kendte :) jeg har jo mødt så mange hekse *LOL* og der er sku nok at ta af hehe. jeg kender jo en del fra byen :) så kan man jo altid spørge, om de har glemt kosten hjemme..

Jeg tror jeg gør det :) jeg skal jo ændre mit liv, - og lade være med at være så doven. *G* hvorfor kommer jeg altid til at tænke på tolder knagsted fra "livsens ondskab" jeg har vist den samme humor som ham *GG* jeg skal sku da se heksen brænde, det oplever man jo kun 1 gang i året :) desværre. "the rasmus - in the shadow" nå men tilbage til heksen, :) men de får mig nu ikke til at synge, så skal der helt andre hekse på bålet *LOL* den kunne man jo også bruge...jeg tror lige jeg vil hører The Rasmus med "Time to burn" *G* den har dog intet med emnet at gøre...Ellers sjovt med de moderne tider :) de lukkede jo også kattene ud af tønderne, de kræ :)

Det må være noget med ligestilling, personlig foretrækker jeg en 69er :) hmpf men det er nok bare mig *G*

15:24
jeg fik lige skrevet et nyt eventyr :) med titlen "prinsen og de 3 hvide sten" endnu engang fyrer jeg kanonen af :) nu skal jeg så bare gå og kigge lidt på den de næste par dage, inden jeg sender den ind, - så kan der gå lidt tid mere inden den kommer her.
-
18:49 - det regner vist for meget til at se heksen futte af..ellers er min bror gået igang med at lave en hjemme side til mig :) der skal jeg have mine digte og eventyr...i mere komplette versioner..for der kan jeg altid opdatere dem selv hurtigere.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dårlig vejr, hekse + er publiceret 23/06-2004 11:45 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.