20 år siden

Kærlige drilleriger

At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Der er meget man må lægge øre til bare fordi at man er lidt handicappet, og ikke kan hive fat i ørene på huset´s møgunger ;-)

Det er bla blevet til Quasimodo fra Klokkeren fra Notre Dame og Dronning Ingrid, med et tilbud om at låne en rollator fra den lokale ældrecenter. Men alt sammen sagt med et smil på læben og et glimt i øjet.

Situationen omkring min ryg er uændret. Jeg må nok bide i det sure æble og ringe om en henvisning til fys på mandag, hvor jeg også skal ud på centralen med regnskab.. Jeg skulle ellers have været op til Hadsund på onsdag, og hente den kvinde som jeg kørte med i tirsdags. Men det vil nok ikke være så smart, så jeg må meddele formanden at han må finde en anden til den tur.. Hmm

Jeg har fået mail fra min far´s fætter der fortalte, at hvis alt går vel vil min far lande i Kastrup på tirsdag omkring middag, og så tage toget der fra.

Vi var hjemme og fylde containeren i dag. Min første indskydelse var - Neeej hvor er den stor, alt for stor. Det tog Claus og de 3 " små " 1½ time, og så var den fyldt med top og det hele. Godt at det ikke var den som jeg havde regnet med i første omgang !!
Så er det stort set kun gulvet i udestuen, hvor vi tog kokosgulvtæppe af som mangler en kærlig hånd, og så kælderen !! Men det må min far´s rengøringskone tage sig af , jeg synes at jeg har gjort min del nu !!
Jeg var ellers fristet til at smide resten af påhængs ting ud i dag, men lod pænt være !! Hun havde ellers i tidernes morgen sagt, at jeg havde så meget pænt børnetøj hjemme ved min far, som frelsens hær sikkert ville blive glade for !! Så hvorfor ikke ;-)

Jeg synes stadig at det er synd og skam at min far ikke sælger det hus. Han interesser sig overhovedet ikke for vedligeholdelse eller forbedringer, hverken af det inde eller udvendige, og pladsen har han slet ikke behov for !!
Min holdning er stadig, at han skulle sælge og købe noget mindre og så ellers rejse hele " formuen " op.. Men nu har han jo hundene, kan jeg høre ham sige.. Ja Ja

Alt andet lige er jeg spændt på hvordan hans tur har været, men jeg går ud fra at han har det godt..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kærlige drilleriger er publiceret 26/06-2004 20:52 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.