20 år siden

Brændt af i sidste sekund - eller?

Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Hmm... Pænt trist at være i Danmark som er både koldt og trist. Er lige blevet vant til 30 grader og sol hver dag i mange mange timer :) Det var tider!
Jeg burde faktisk slet ikke skrive dagbog nu for jeg burde sidde i toget på vej til Jac's sommerhus sammen med nogle af tøserne, men jeg har ikke hørt noget fra hende. Og hun svarer ikke via telefon og msn... Gad vide hvor i verden hun befinder sig? Jeg har prøvet at kontakte hende i næsten 2 dage nu. Men nej. Jeg tror måske at hendes forældre har kidnappet hende med sig til Frankrig. Det kunne godt ligne dem. Også da de var dernede har de ikke gidet at køre hende hjem til tiden. Så nu er hun i Frankrig uden mulighed for at kunne kontakte os...! Hmpf! Det er slet ikke så nemt at have nogle forældre som bestemmer over en.
Men det værste er nu at alle mine venner er væk. De er alle sammen på ferie. Og det er selvfølgelig derfor det ville være rart at være på vej over til den bedste paarty by i Jylland netop nu. Men næh... Sådan skulle det ikke være.
Den lyse side af sagen er at jeg allerede tager på ferie med min Ællinge pus på Fredag. Og der er vist udsalg i forretningerne... Så jeg kan sikkert få det meget fedt med min moar... :O) oOAlways look at the bright side of lifeOo

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Brændt af i sidste sekund - eller? er publiceret 28/06-2004 11:53 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.