17 år siden

Brændt af i sidste sekund - eller?

Er der en mening?
Jønsse
5 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
4 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
4 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
2 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
5 år siden
Græsken
Halina Abram...
3 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
4 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
6 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
7 år siden
Hmm... Pænt trist at være i Danmark som er både koldt og trist. Er lige blevet vant til 30 grader og sol hver dag i mange mange timer :) Det var tider!
Jeg burde faktisk slet ikke skrive dagbog nu for jeg burde sidde i toget på vej til Jac's sommerhus sammen med nogle af tøserne, men jeg har ikke hørt noget fra hende. Og hun svarer ikke via telefon og msn... Gad vide hvor i verden hun befinder sig? Jeg har prøvet at kontakte hende i næsten 2 dage nu. Men nej. Jeg tror måske at hendes forældre har kidnappet hende med sig til Frankrig. Det kunne godt ligne dem. Også da de var dernede har de ikke gidet at køre hende hjem til tiden. Så nu er hun i Frankrig uden mulighed for at kunne kontakte os...! Hmpf! Det er slet ikke så nemt at have nogle forældre som bestemmer over en.
Men det værste er nu at alle mine venner er væk. De er alle sammen på ferie. Og det er selvfølgelig derfor det ville være rart at være på vej over til den bedste paarty by i Jylland netop nu. Men næh... Sådan skulle det ikke være.
Den lyse side af sagen er at jeg allerede tager på ferie med min Ællinge pus på Fredag. Og der er vist udsalg i forretningerne... Så jeg kan sikkert få det meget fedt med min moar... :O) oOAlways look at the bright side of lifeOo

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Brændt af i sidste sekund - eller? er publiceret 28/06-2004 11:53 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.