Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 12 dage siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Kodeordet for denne weekend må være Impulsivitet, og det ser ud til at tendensen fortsætter.

I fredags da jeg fik fri fra arbejde, mødte min mand mig oppe ved min arbejdsplads. Han ville gerne ned og besøge sin mor, der ligger på sygehuset i Sønderborg. Vi sad og snakkede lidt og blev enige om (rent impulsivt) at finde et hotel og så tilbringe hele weekenden i Sønderborg for ligesom at komme lidt væk hjemmefra - selvom det ikke var ferie endnu. (Jeg tager først sommerferie i uge 35, 36 og 37).

Så hurtigt hjem og pakke og så køre til Sønderborg og håbe på at vi kunne finde et sted når vi kom derned.

Min svigermor var blevet indlagt for ca. 14 dage siden og kommer sikkert ikke hjem foreløbig. For det første har hun sukkersyge - MEN har undladt at tage sin insulin i det sidste halve år (ikke særlig klogt). Det har gjort at hun bl.a. ikke har haft nogen særlig appetit og derfor ikke har spist noget. Derfor har hun tabt sig utrolig meget. Da hun blev indlagt vejede hun kun 33 kg, hvilket jo er alt for lidt. Derfor skal hun "fedes op" på sygehuset. Og hun har også smerter i bugspytkirtlen, galden og nyren p.g.a. vægttabet og sukkersygen. Hvornår hun bliver udskrevet, ved vi ikke men det bliver ikke foreløbig.

Vi kom til Sønderborg og tog direkte til sygehuset. Min svigermor kendte et godt hotel i nærheden og ringede dertil. Vi kunne få et dobbeltværelse m/ morgenmad og blive til søndag, så det sagde vi ja til og tog hen og tjekkede ind. Bagefter hentede vi min svigerfar og han viste os ned i byen, hvor der var blevet booket et bord til os tre på restaurent China House. Der fik vi noget lækkert at spise og bagefter kørte vi min svigerfar hjem, inden vi kørte tilbage til vores hotel.

Lørdag - efter morgenmaden - kørte min mand og jeg lige en lille tur til Tyskland. På tilbagevejen stoppede vi i Gråsten og fik lidt at spise. Om eftermiddagen og aftenen besøgte vi igen min svigermor på sygehuset.

Søndag, tjekkede vi ud efter morgenmaden og tog derefter direkte hen til min svigermor på sygehuset. Der opholdt vi os så det meste af dagen til ca. kl. 16.00. Så satte vi kursen hjemad.

Og her i dag - hen i mod aften - sendte min mand mig pludselig en sms, hvor han spurgte, om jeg havde lyst til at grille sammen med ham i aften. Impulsivt. Jeg sagde ja. Så vi kørte hen et sted og købte en engangsgrill, kød, pølser og hvad vi ellers skulle bruge og så kørte vi ud til en rasteplads, som min mand tidligere på aftenen havde fundet. Og der satte vi os så i græsset og grillede. Og det var faktisk ret hyggeligt. Det blæste en del, men solen skinnede mens vi sad der. Tilsidst blev det dog for køligt og vi pakkede sammen og kørte hjem.

Som sagt - impulsiv og impulsivitet. Men det skal man jo også have lov til at være en gang i mellem, ikke ?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kodeord: Impulsiv er publiceret 28/06-2004 22:59 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.