Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
2 måneder, 20 dage siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
19 dage siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Så sidder jeg her igen med min dyne ... :o)
Mit monster fik en rigtig god ide i går til en opfindelse, som han er sikker på ville give ham international berømmelse og titlen som nationalhelt hos alle mænd ... 'En hormonbalance Stabilisator' til menstruelle kvinder! Det skulle være udformet som et fint lille diskret smykke, som hele tiden kunne måle den indre kvindelige balance, og sørge for der var lige de passende mængder af det hele til stede! :-D

Inden han tog afsted her til morgen, kiggede han på mig ... 'Hvis jeg nu siger jeg elsker dig højt ... begynder du så at tude igen ??? :-D' Så måtte jeg jo fortælle ham, at det måtte komme an på en prøve .... OG det gjorde jeg slet ikke !!! :-D WEEEE!

I går skulle han dog bare kigge på mig, så tudede jeg ... og da jeg stod i køkkenet og fjumsede med et eller andet, så gav han mig et kys og dansede lidt rundt med mig tæt, og SÅ tudede jeg !!!! Monstrets T-shirt var faktisk ganske våd ved både højre og venstre skulder det meste af aftenen - til stor griner for os begge! Tror jeg tudede 3-4 timer i alt, med ganske få afbræk - vel bare så jeg kunne samle kræfter til at tude lidt mere tror jeg ;o) *G*, indtil jeg faldt i søvn i hans arm.

Jeg elsker simpelthen den mand SÅ meget at det er fuldstændigt ubeskriveligt - og bare tanken om at vi ikke skulle være sammen for altid, kan skabe de værste dragekløer i min mave! Så siger han 'FEDT!' - så er det jo godt at den mulighed aldrig aldrig vil komme på tale ... og det har han jo ret i.

Jeg har ALDRIG (siden min far døde da jeg var 14) følt en sådan kærlighed til en anden mand, fået en sådan tryghed, været så forelsket i et andet menneske - følt så stor gensidig kærlighed. Jeg har aldrig kunnet være mig selv før som nu ... er aldrig blevet forstået før, som nu. Han er ganske enkelt min fars gave til mig - hvor henne i universet han måtte befinde sig nu. Min far har givet mig en mand, der elsker mig lige så højt som han selv gjorde ... Det umulige er sket. TAK......

NU fosser tårerne til gengæld ud af kanalerne igen *GG* og næsen har samme farve som Rudolfs :-D

ÅHHH hvor kan det være godt at tude!

Stort favnende KYS fra TudeTawanda

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den største Kærlighed ..... er publiceret 30/06-2004 08:27 af Sofie Saper (Tawanda).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.