Første kommentar

Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Hey dagbog, - jeg fik en god kommentar på min nye sang. Dejligt..men det er ikke i den katagori, der gør livet værd at leve *G* misforstå mig ikke, det er der ingen kommentare der er.

Jeg håber iøvrigt at jeg er sluppet af med nogle læsere :) *G* sjovt, jeg gætter på at andre samler på dem, hvor imod jeg ønkser så få som muligt..det er ikke fordi det gør så meget..hvis de bare lader mig være uforstyret.

Jeg gider ikke debatere min tanker, sådan er det! Hvis man snakke, må man snakke om noget andet! Folk kan alligevel ikke ændre noget som helst...For min måde er være på, er en direkte konsekvens af situationen omkring mig. Pis på mig, og jeg pisser igen..sådan er jeg, og sådan forbliver jeg...og det har jeg det ærlig talt fint med!

Med det slået fast med syv tommer søm, så selv hugo dum (navn tilfældig valgt), vinder af sidste års MR Dum konkurrance, muligvis kan forstå det!

Ellers har jeg bestilt en ny optisk mus, jeg vil se om jeg kan få sådan noget skidt til at fungere, men jeg tvivler lidt på det, da optiske muse har det med at "kører" rundt på stedet..ukontroleret inde i spil!
---
Jeg fik købt mig et par nye sko, det andet par havde et par huller..jeg har jo altid kun 1 par sko :) imodsætning til de fleste andre *G* men jeg her kun 2 fødder, så et par må være nok.

Så fik jeg også købt en fødselsdags gave til min far.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Første kommentar er publiceret 29/07-2004 00:20 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.