20 år siden

Ventetid

Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Nu må det altså snart ske… vi venter, og venter, og venter på at Annie skal nedkomme med mit første barnebarn. Jeg glæder mig bare så meget til det, og lige så snart det sker, er jeg fluks på vej til København.

Disse tanker sidder hele tiden i baghovedet på mig, så jeg synes det er svært at foretage sig noget andet. Peter vil gerne ha’ mig med til det nordjyske i denne weekend – jo, det er da OK, men hva’ nu hvis jeg pludselig skal til København..? Nåja, så kører togene jo også deroppefra, så det går jo nok..!

Bortset fra det, går dagene roligt og stille. Jeg er i gang i klinikken igen efter ferien, og det føles faktisk meget rart – bortset fra, at jeg skal vænne mig til det igen, vænne mig til at få ordentlig nattesøvn, så jeg har energien til klinikarbejdet også, oven i mit almindelige arbejde her og dagens øvrige gøremål.

En debat her på fyldepennen om horoskoper, fik min gamle interesse for astrologi til at vågne lidt op igen, det var nu meget sjovt. Det er nogle år siden, jeg sidst havde fat i det, så det var lidt sjovt at suse lidt rundt på nettet og genopfriske det – hvilket jo er meget, meget nemmere end at slå op i en masse forskellige bøger for at finde oplysninger. Jeg kan mærke, at det er et emne, jeg godt vil bruge lidt tid på igen nu… Jeg har aldrig været i tvivl om rigtigheden i, at et personligt horoskop siger en masse grundlæggende ting om et menneske, når det behandles seriøst.

Nu er der heller ikke længe til Lene tager af sted hjemmefra. Næste søndag skal vi aflevere hende i Ringkøbing på Det Kristne Gymnasium, hvor hun skal bo på kollegium de næste 3 år og forhåbentlig ende med en flot studenterhue. Det er nu lidt underligt, sådan at skulle sende den sidste af børneflokken af sted – jeg tror, der bli’r en smule tomt i hverdagene til at begynde med. Jeg tror nu også, det vil blive en smule svært for Lene, da hun aldrig har været hjemmefra før – hun er absolut krebs, præcis som hendes mor og far også er det, så hun har altid holdt sig til det hjemlige og trygge..! Vi kender jo stedet i forvejen, da både Annie og tvillingerne har taget studentereksamen der, og jeg er helt sikker på, at det vil blive godt for Lene at komme derover og finde nye venner m.m.

Tja, det var lidt af dagens tanker her, mens jeg af og til sender øjenkast til telefonen – den må da snart ringe med bud om en ny verdensborger :o)))

KH
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ventetid er publiceret 29/07-2004 11:03 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.