17 år siden

Indflytning...

Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
6 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
7 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
2 måneder, 17 dage siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Puha – lige nu synes jeg da godt nok, jeg er både gammel og træt :O)

Jeg er lige kommet hjem efter at ha’ brugt eftermiddagen på at hjælpe Josva og hans gravide mor med at flytte ind i deres nykøbte sommerhus ca. 30 km herfra. I morgen kommer deres ”farmand” så også, så den lille familie kan falde på plads i deres nye fristed. Det var første gang, jeg så sommerhuset – jeg synes bare det er utroligt dejligt, så jeg forstår godt, de er faldet lige præcis for det hus, der også har en skøn stor have med plads til både træer, buske, blomster og leg, fodboldspil m.m...! Jeg glæder mig på deres vegne og håber selvfølgelig at få dem lidt oftere inden for rækkevidde på denne måde.

Godt det snart er weekend, for det synes jeg, at jeg trænger til – den sidste uge her føles som mindst 14 dage, og det har den jo faktisk også været på en måde, netop fordi jeg arbejdede hele sidste weekend :O)
Peter har kapret min ”lille sorte” – han påstår, at den absolut skal til eftersyn, så jeg har Berlingo’en at køre i lige p.t. I dag var det nu godt nok med den gode plads i den til alle flyttetingene fra toget i Vejle og ud til det nye sommerhus. MEN på lørdag ønsker jeg mig altså at bytte tilbage igen, så da kører jeg til Nordjylland.
Søndag tager vi en udflugt til Ry sammen med Peters søn Nikolaj. Der er nemlig stenmesse, og jeg har for snart længe siden lovet at vi ville tage dertil. Måske har jeg smittet Nikolaj lidt med min begejstring for sten og krystaller, men det gør nu ikke noget – jeg synes, det er lidt sjovt at ha’ noget fælles med ham også.

Nå, jeg skal lige ha’ studeret både pennen og min blomsterside lidt – og så er det vist bare sengetid.

Kærligst
Wildrose

PS – det er for resten sjovt at se, hvordan min sidste dagbog spurter til tops med antal læsninger – bare fordi jeg gav den en lidt ”spændende” overskrift :O) Det ku’ være sjovt at vide, hvad folk har tænkt, før de kikkede ind på den…..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Indflytning... er publiceret 31/08-2006 21:57 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.