17 år siden

en lille smule utro

Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 23 dage siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Det er jo faktisk meget længe siden, jeg har fået skrevet noget som helst i min dagbog her…
Alting går bare så stærkt, dagen er fyldte !

Hmm og så er jeg måske blevet en lille bitte smule utro mod Fyldepennen – jeg har fundet en netside for folk med ”grønne fingre” og der kan jeg godt li’ at være for tiden, Jeg synes det er både spændende og interessant at dele have/blomsterinteressen med andre, der er lige så tossede med det som jeg :O)

Jeg har haft en lidt hård arbejdsweekend med status på min arbejdsplads. I går fra kl. 5 om morgenen til kl 18, og igen i dag i nogle timer uden at jeg dog blev helt færdig, men orkede ikke mere – ville bare herhjem til Peter og holde lidt fri. Jeg havde hørt, at der skulle være ”kultur-dag” i Tørskind Grusgrav, som nogen måske kan huske fra træffet 2004, og der ville jeg frygtelig gerne ud bare for at kikke lidt og få noget frisk luft, så det gjorde vi.
Det øsregnede mens vi kørte derud, men det stilnede af og klarede op ret hurtigt igen. Det var hyggeligt at gå rundt og kikke på boderne med alt fra smykkekunst til pileflet og nåja,…. et par blomsterboder var der jo også :O) På den lille amfiscene var der frilufts-gudstjeneste, og det synes jeg gav en helt speciel oplevelse, selv om vi ikke deltog i det hele, men blot stod stille og nynnede lidt med på en enkelt salme.

Til aften kørte vi ind på Bones for at spise. Det var en del af min fødselsdagsgave til Peter forleden dag – den mand er nemlig ret svær at finde på gaver til..! Vi fik en masse god mad at spise – jeg fik lige tilpas, og Peter fik for meget :O)) I hvert fald ligger han på sofaen endnu og ”slår mave”, for det er altså svært at begrænse sig, når der er fri isbar til dessert :O))
Jeg håber, han kommer over det igen – i morgen må han nemlig af sted til Nordjylland og arbejdet igen efter en hel uge her hos mig, hvor han har savet træ, vasket vinduer, slået græs og meget mere for mig…. Alt sammen noget, der gør mig glad..!

Jeg vil snart smutte i seng, jeg har nemlig også en hård arbejdsuge foran mig

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget en lille smule utro er publiceret 27/08-2006 22:29 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.