15 år siden

Nu er det altså jul igen..!

Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
8 år siden
Kærligheden som udstråler
Ansu Orheim ...
5 måneder, 16 dage siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
9 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
7 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
7 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
9 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
7 år siden
Tidligt i seng om fredage...
Ansu Orheim ...
5 måneder, 11 dage siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
2 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
7 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
8 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
6 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
9 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
5 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
10 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
8 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
5 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
9 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
1 år, 10 måneder siden
Den gamle gartner
Peter
7 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
6 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
8 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
1 år, 2 måneder siden
Jeg har lyst til at skrive en lille jule-dagbog.
Det er længe siden, jeg sidst har lagt dagbøger ud her, har ikke rigtigt følt behovet for det….

Efteråret har bragt mig tilbage til en af mine tidligere interesser – nemlig haven, planter og blomsterne. Det er så livgivende at arbejde med det, der spirer og gror – det giver mig en stor tilfredshed. Måske ender jeg med at blive sådan en ”gammeljomfru” der nusser rundt og snakker med alle potteplanterne :O) – når jeg altså bliver gammel engang..!

Mine hverdage har været travle med job og klinikarbejde, men også det har givet mig en stor tilfredshed – og træthed ganske ofte..! Jeg har dog af og til funderet på, om sliddet er for hårdt – det er rart at tjene lidt penge, men tit synes friheden mig vigtigere. Så det funderer jeg lidt videre på…

Det, der også giver mig glæde i livet, er min kæreste og mine børn, som fylder meget for mig.
Peter og jeg har snart været kærester i 4 år nu, og kendt hinanden i 5 år. Det er jo helt utroligt hvor tiden smutter af sted. Vi har det godt, rigtig godt synes jeg – Peter gør mig glad, får mig til at smile og grine, så jeg længes altid efter næste gang, vi ses – den næste weekend, de næste fridage, hverdagsaftenen, hvor han kører et par hundrede kilometer for at vi kan være sammen ½ døgn eller mindre… Jeg sætter dog stadig pris på den frihed, vores livsform også giver – jeg nyder at kunne fordybe mig i en bog, eller pusle med mine blomster, eller hvad jeg nu har lyst til i de få fritimer, hverdagene giver på en uforpligtende måde, hvor der ikke forlanges at maden står på bordet til tiden el.l. Jo, jeg synes, jeg har det godt…..

Mine børn trives alle, hvor de nu er i deres liv. Mit 3. barnebarn er godt på vej og ser sikkert dagens lys inden for de næste par uger. Man regner med, det igen bliver en lille dreng..! Det er jo fint, at mine piger kan få drenge, når jeg nu ikke selv kunne….

Og så er det jul endnu engang – en tid med glæde, travlhed, hygge og kærlighed – medmenneskelighed. Det er nu vi alle sender hilsner til hinanden og takker for året, der gik, og det er jo en dejlig skik – når bare vi gør det af lyst og ikke fordi man nu engang ”skal”. Jeg har fået julekort fra to af mine døtres svigerfamilier i dag, og det har jeg aldrig fået før, og det får mig da til at tænke over, om jeg har lyst til at sende hilsner tilbage igen – og jo, det har jeg faktisk, for det er jo rart de har haft lyst til at skrive til mig..! Her på pennen har jeg også fået flere søde julehilsner, og det gør mig bestemt også glad, specielt fordi jeg har levet lidt tilbagetrukket her i længere tid.
Alt i alt får julen os til at tænke på hinanden – det bringer det bedste frem i os, og hvor er det dejligt både at kunne give og at kunne modtage.

I morgen skilles Peter og jeg for hver især at holde jul med vores børn og vores ex’er – dog blot for at forenes igen i løbet af julenatten. Af og til møder jeg mennesker, der ikke forstår, at vi vælger at holde jul på denne måde, men det er nu engang rigtigt for os, og jeg har det godt med at alle på den måde er tilfredse og får en god jul ud af det.

Jeg ønsker for jer alle derude, at også I må fejre den jul, der er rigtig for jer og jeres kære…
Rigtig glædelig jul..!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nu er det altså jul igen..! er publiceret 23/12-2006 21:07 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.