17 år siden

Endnu et træf

Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
9 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 2 måneder siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
10 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
11 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Nu er det faktisk 2 uger siden, vi kom hjem fra ferie.
Det bliver ved med at være sommer – sol og varme i en lind strøm, så vi næsten ikke kan tage imod mere. Gid vi kunne komme det på flasker til den kolde vinter….

Den første uge efter hjemkomsten, havde jeg stadig ferie. Dagene blev brugt til at finde jordforbindelsen til hverdagen igen – få bugt med ukrudt og det høje græs, få støvlaget fjernet i vindueskarmene o.s.v. Desuden var der Vorbasse marked, som vi tog til sammen med en kær fyldepenneveninde og Peters søn. Det var en hyggelig dag, men aldrig har jeg da vist prøvet at bruge så lidt penge derude.. ca. 70 kr ..!! Stemningen var den samme som sædvanlig, men der var bare ikke så mange ting, der fristede mig..!
Den netop overståede uge har jeg været på arbejde igen, og jeg har så småt fået min klinik startet op igen – klinikken går dog langsomt i denne varme, må jeg sige, klienterne melder fra og siger ”vi venter lige til varmen er overstået”, og det har de sørme min fulde forståelse for..!

I denne her weekend har Peters sommerhus igen været fyldt op og genstand for endnu et træf – nemlig børnetræf..! Peter har længe snakket om, at han gerne ville prøve at samle både mine og hans børn, samtidig med at han gerne ville vise sit barndomshjem til mine børn, før det blev for sent. Det skulle så være i denne weekend. Desværre havde Irene og Jonas, samt Peters datter Charlotte ikke mulighed for at være med, men ellers lykkedes det at få resten af flokken nogenlunde samlet.
For mig startede det allerede onsdag, da Annie og Josva kom med toget her til Vejle. Onsdag aften kørte bare vi tre til stranden og kølede os en smule, og hvor Josva dog nød det ”stort vand – ble af – plaske plaske” sagde han – og det gjorde vi så :O)
Torsdag eftermiddag samlede vi Josvas far op ved toget og fyldte min lille sorte bil, hvorefter vi satte kursen mod Nordjylland. Imens blev Lene samlet op af Birthe, Rune og lille Job som også satte næsen samme vej. Da vi ankom til sommerhuset, var der gang i ”Weber-grillen” og Peter, Louise og Nikolaj var i fuld gang med at dække bord og forberede aftensmaden, så det var jo dejligt bare at kunne sætte sig ned og nyde det hele.
Endnu engang var Peters vandbassin blevet fyldt, og jeg skal lige love for at det lokkede både store og små vandhunde :O)

Fredag formiddag besøgte vi alle sammen Peters mor i hans barndomshjem. Hun var som sædvanlig fantastisk gæstfri og diskede op med lækker frokost til os – det var bare så hyggeligt. Bagefter kikkede vi os lidt omkring, og Rune og Nikolaj kravlede næsten til tops i det gamle piletræ, mens vi andre sad i græsset og nød en kop kaffe eller te med hjemmebagte småkager til.
Resten af dagen tilbragte vi ved sommerhuset – mest i bassinet..!

Lørdag eftermiddag var Josva og hans forældre nødt til at tage med toget tilbage til Kbh, og da vi havde vinket farvel til dem, måtte også Job’s forældre af sted til et bryllup. Jeg havde for længst lovet at være barnepige imens, og det gik da også bare rigtig fint – Job er blevet et nemt barn nu, sådan helt i modsætning til den kolik, han havde som nyfødt.

Efter morgenmaden i dag tog Job og hans forældre af sted for at køre til deres nye hjem i Esbjerg, og efter frokost ankom Benthe og Jesper så for en kort bemærkning. Efter lidt snak og en hurtig kop kaffe/te kørte Jesper hjem til sine forældre, der ikke bor så langt fra sommerhuset, og Benthe, Lene og jeg startede den lille sorte og kørte mod Vejle, hvor vi var hjemme ved 17-tiden.
Benthe er nu sendt med et tog til Odense og Lene er afleveret hos hendes far, og NU er jeg så kun mig tilbage ovenpå en dejlig, men lidt hektisk weekend :O)

Jeg er træt synes jeg, og føler mig måske en smule ”blæst” – har det været en god weekend, eller gik alting bare for stærkt ?? Det er svært at afgøre, men jeg vælger da at tro på, at alt gik godt og at de alle sammen har haft det godt.
Tja… et sted er jeg vist altid bange for om jeg nu også er ”god nok” i mine børns øjne, men jeg har jo ingen grund til at tvivle, kun min egen usikkerhed indeni.

Nå, om lidt kommer der film ”Hestehviskeren” – den vil jeg gerne se. Jeg har læst bogen for et års tid siden, så….

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endnu et træf er publiceret 30/07-2006 20:51 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.