18 år siden

På vej i Berlingo-camperen...

Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
11 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Hurra, så er det lige før..! Lige før vi kører på ferie, altså…..

Peter har fået ferie allerede i dag, og selv skal jeg lige på arbejde i morgen, men håber at kunne holde til middag, så jeg kan komme tidligt hjem. Når vi så har pakket tandbørsten og køletasken, skulle vi gerne være klar til at starte den grønne Berlingo.

Berlingoen er blevet fuldstændig ommøbleret. Det ene bagsæde er taget ud, og i stedet er der nu ”installeret” en rimelig god madras, som skal være vores seng de næste 2-3 uger. Inden for Berlingoens bagklap har Peter indrettet et lille minikøkken med alt til faget hørende, lige fra opvaskebørste til tøjklemmer, gryder, gasblus m.m.m. – så jo, jeg er helt sikker på, at vi vil klare os ganske udmærket. I tagboksen ligger et lille campingbord, et par stole, regnjakker og vores tøj m.m. Vi er altså lige ved at være klar til afgang, og jeg kan begynde at mærke sommerfuglene flagre lidt i maven. Selvfølgelig har vi forberedt os på turen ved at søge en masse på nettet, men hvad vil virkeligheden mon bringe os af oplevelser ? Se, det ved jeg sikkert meget mere om, næste gang, jeg skriver dagbog her :O)

Peter påstår, at min computer her også skal på ferie, og det er jeg bestemt ikke vild med. Vi har en ekstern harddisk, som vi plejer at bruge til at tage backup med, men den vil ikke fungere sammen med min computer mere, og TDC mener, de skal ha’ computeren ind at kikke på for at finde ud af, hvor fejlen ligger. Men tænk nu, hvis de ødelægger min computer – tænk hvis de får slettet alle mine billeder – tænk hvis jeg ikke kan få min computer lige med det samme, når vi er hjemme igen..? Ja, jeg ved godt, jeg er pjattet, men jeg er altså ikke meget for, at TDC skal rode med MIN computer :O( Peter har brændt alle mine dokumenter og billeder over på CD-rom’er, så vi har heldigvis det hele, hvis såfremt ifald uheldet skulle være ude.

Nu vil jeg gå i bad og i seng, så jeg forhåbentlig er frisk, når vi kører hjemmefra i morgen. Første stop er i Kbh, hvor vi spiser aftensmad hos Irene, inden vi begiver os ind i svenskernes land for at finde stedet til den første overnatning i Berlingo-camperen :O)

Kan I nu ha’ det rigtig godt derude i den danske sommer – nyd den og pas på både Danmark og Fyldepennen til vi er tilbage igen..!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget På vej i Berlingo-camperen... er publiceret 29/06-2006 23:15 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.