16 år siden

Lidt status...

Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
5 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
1 år, 4 måneder siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
3 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
6 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
6 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
7 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
6 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
14 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
8 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
7 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
1 år, 4 måneder siden
Spejle
Marie Martin...
8 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
9 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
10 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
8 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
8 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
14 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
5 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
7 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
9 år siden
Staten og individet
Bjørn Langki...
4 måneder, 17 dage siden
Ryddedag
Sunstar31
7 år siden
Dræbende og livgivende
Bjørn Langki...
4 måneder, 26 dage siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
4 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
6 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
6 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
6 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
1 år, 9 måneder siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
8 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
4 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
9 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
4 år siden
Jeg ved ikke hvorfor, men jeg kom til at tænke på, at jeg må ha’ utrolig mange ”løse ender” i mine dagbøger fra det seneste halve år. Måske fordi, jeg ikke skriver så tit, og at det derfor bliver her-og-nu-tanker, jeg nedfælder og ikke opfølgning på de forrige skriverier.
Jeg kunne jo prøve at holde lidt status..!

Sidst i januar blev jeg opfordret til at lave en lille klinik på min arbejdsplads, hvilket jeg indvilgede i med stor glæde og entusiasme. Jeg startede op med at gi’ behandlinger i marts måned, og har haft åben i ”butikken” hver tirsdag eftermiddag siden. Der har fra starten været stor interesse for det, dog sammen med en vis tilbageholdenhed, for hvad var det dog for noget ? Massage vidste de fleste jo nok lidt om , men zoneterapi ?? Stille og roligt kom der flere og flere klienter til – det bredte sig som ringe i vandet, og nu hvor der er gået 3-4 måneder, har jeg stort set fyldt op i kalenderen hver eneste tirsdag, og derudover vælger flere at komme herhjem til mig i stedet og få behandling her.
Alt i alt betyder det, at jeg har haft et kanon-forår med behandlinger i begge klinikker – jeg har jo også stadig alle de gamle og trofaste klienter, hvoraf mange er kommet hos mig i flere år – så jeg har virkelig haft travlt, og for det meste har jeg nydt det og syntes, at det var både sjovt og interessant. Ind i mellem har jeg også bare været træt, træt og træt endnu engang, og det har betydet, at jeg næsten har lært at gå i seng i ordentlig tid :O) Det har jeg ellers aldrig været god til, men jeg har erkendt, at jeg er nødt til at lytte til min krop for at kunne klare hverdagene.
OK, det gi’r jo også lidt ekstra smør på brødet, og det klager jeg bestemt ikke over, tværtimod er det jo rart ikke at skulle vende hver eneste 25-øre !

Jeg har af og til i dagbøgerne beklaget mig over små-skavanker og ”vaklende” helbred, og det endte jo med at jeg i starten af april fik konstateret for højt stofskifte og kom i behandling med medicin. Det har jeg været siden, og sådan et stofskifte er åbenbart slet ikke så nemt at få styr på, for nu er det vendt, så det faktisk er for lavt pt. Stofskiftet har indflydelse på alle kroppens celler (bortset fra dem, man har i hjernen, tror jeg), så det har ind i mellem givet mange ”underlige” symptomer. Lige i øjeblikket er det min vægt, der generer mig mest, for jeg fylder meget mere, end jeg bryder mig om. Min medicinering er ændret, så jeg håber snart, der kommer balance i tingene igen, også så vægten kan blive normal. Jeg tror, jeg har svinget frem og tilbage med 6-7 kg i de seneste måneder, og det er altså ikke nemt at få tøjet tilpasset efter - og i denne sommertid, vil man jo helst være så slank som muligt, og det er jeg altså ikke – øv :O(

Midt i april mødte jeg helt tilfældigt en gammel veninde, som jeg ellers ikke havde set i ca. 16 år. Det var en dejlig overraskelse at se hende igen, og vi har nu mødtes et par gange siden og snakket og mailet en del, så venskabet er absolut genoptaget – dejligt…!

Min have har jeg skrevet om flere gange, så ingen er vel i tvivl om, at jeg holder utroligt meget af den. Jeg er derude så meget, som min tid tillader, men det er ikke altid så meget, så jeg synes slet ikke jeg får nydt det, som jeg egentlig gerne vil. Mit drivhus er færdigt, så jeg har da gang i tomater og agurker og lidt sommerblomster m.m., og engang – nok ikke i år – får jeg nok også gang i alt det formeringsarbejde, jeg så gerne vil. Under alle omstændigheder er det rart, at muligheden nu er der, og drømmene om det holder nok også, til tiden kommer.


Der er sikkert mange flere hængepartier fra mine dagbøger, men nu har jeg i hvert fald forsøgt at følge op på et par stykker af dem – mest for min egen skyld, men måske også lidt for jer derude, som måske bruger energi på at læse mine ord..!

I den kommende weekend skal vi holde dobbelt-fødselsdag. Lene bliver 19 år og lille Job bliver 1 år – så vi fejrer dem alle 20 tilsammen..! Ikke alle kommer hjem, men en del af flokken gør, så det skal nok blive hyggeligt.
Men før weekenden er det jo Sct.Hans i morgen, og selvfølgelig skal vi da i den Geografiske Have præcis som vi plejer. Jeg har stegt frikadeller til det i aften, og så køber jeg vist bare kartoffelsalaten i morgen – orker ikke at lave den selv denne gang, så jeg snyder lidt for at det hele kan blive nemt i morgen. Bare så vejret bliver tørt..!!!

I næste uge begynder ferieforberedelserne så for alvor – der er kun en uge til vi sætter næsen mod Nord, Peter og jeg – og uhha hvor jeg glæder mig, og det ved jeg, at Peter også gør.

Lige NU vil jeg blive klar til at rejse en tur til drømmeland – så godnat derude..!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt status... er publiceret 22/06-2006 22:52 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.