18 år siden

Næsten som juleaften

Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
I dag har, som de sidste mange grundlovsdage, været næsten som juleaften for mig…

Der har været plantemarked i Den Geografiske Have i Kolding – en årligt tilbagevendende begivenhed, som jeg bare elsker at være med til, og som et kommende fyldepennetræf absolut ikke kan forhindre mig i :O))

Denne gang havde vi inviteret Peters mor til at tage med os dertil, og tænk, det ville hun gerne på trods af den lange køretur fra Nordjylland. Og Benthe ringede til mig for et par dage siden, om hun måtte komme med, og selvfølgelig da, så det endte med at begge mine tvillingepiger og lille Job sluttede sig til os ved middagstid dernede i haven.

Dagen startede tidligt for mig – jeg stod op ved 7-tiden og lavede morgenmaden klar, samtidig med at jeg ordnede en frokosttaske til at tage med. Jeg kunne ikke finde ud af, hvornår markedet skulle åbne, så vi kørte af sted ved 9-tiden, og det viste sig så, at vi var der ca. en halv time for tidligt, men pyt, det havde den fordel, at vi fik en rimelig god parkeringsplads. Da der så blev åbnet for indgangen, følte jeg et helt sug i maven..! Jeg holder bare så meget af det sted, og denne dag, hvor der er salgsboder langs alle gangene og auktionspladsen er fyldt med de skønneste planter, der bare venter på højeste bud, ja da er her en meget speciel stemning. Have/planteinteresserede mennesker, der alle går rundt med julelys i øjnene og leder efter lige netop DEN plante, som mangler derhjemme i samlingen, og andre (som mig), der bare lister rundt og kikker efter det, der kan friste. Pengene sidder løst hos de fleste, kan man fornemme, og mange planter rækkes over salgsbordene.
For mig er auktionen noget af det sjoveste at være med til, synes jeg. Jeg ved aldrig på forhånd, hvad jeg vil købe, eller om jeg overhovedet vil byde på noget, men alligevel ender det som regel med, at jeg slæber af sted med mere, end jeg næsten kan bære :O) Denne gang endte jeg med et par nye spændende buske, en enkelt azalie og en del småplanter af forskellig slags + en ny og flot orkidé til vindueskarmen, som i forvejen næsten ikke har plads til mere.
Ja, hvad skal det dog ikke ende med, her i mit lille paradis..? jeg må vel købe naboens mark på et tidspunkt , for at få plads til det hele - og lokke Peter til også at lave en udestue her hos mig :O) Det har han for resten i forvejen lovet mig !!

Dagen endte med aftensmad her hos mig til os alle sammen, incl. Jobs far, der sluttede sig til os.
Da de unge mennesker var taget af sted igen, fik Peters mor lidt zoneterapi, det trængte hun til ovenpå en så anstrengende dag.

Men hvor har det altså været en skøn, skøn dag – og godt, der er et helt år til næste gang, så jeg kan nå at spare en ny kapital sammen til formålet..!!

M.h.t træffet, tja så har jeg vist koblet helt fra på den front i dag. I går havde jeg det sådan, at det suste rundt i mit hoved med alle de ting, der endnu skal købes ind, ordnes o.s.v. – jeg er dog helt sikker på, at vi når det hele. Sikke en vejrudsigt, der er for næste weekend - er det ikke bare utroligt..?? Om det så er sæbebobler eller kolbøtter, der hjælper, skal jeg ikke udtale mig om – men hjælper, det gør det altså..!!!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Næsten som juleaften er publiceret 05/06-2006 22:53 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.