16 år siden

Udflydende tanker...

So many feelings on one t...
MysteriousGi...
9 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
7 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
7 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
9 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
7 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
5 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
6 år siden
En god aften
Bastian
9 år siden
Staten og individet
Bjørn Langki...
1 måned, 23 dage siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
9 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
8 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
7 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
4 år siden
Hundetræning
Chellepigen
8 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
6 år siden
En mission i livet
Salomon
7 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
8 år siden
SÅ blev der tid til at flyde ud og slappe af, og bare gøre hvad vi har lyst til her i det lille gule hus, efter nogle dejlige dage med masser af børn/svigerbørn/børnebørn inden for rækkevidde.

Alle mine københavnerbørn har været her inden for den sidste uges tid – det ene hold har været på ”Jyllands-turne” til søskende og venner, og det andet hold har bare været her, men til fælles har de dog haft at ville besøge deres gamle farmor, der er indlagt og ikke har det alt for godt.

Jeg har under alle omstændigheder nydt at se dem. Det var dejligt at komme hjem fra arbejde forleden og opleve at Irene og Jonas havde eftermiddagskaffen klar sammen med et spil kort :O) Vi havde ca. en time til rådighed, inden de måtte videre og jeg havde en klient i klinikken, så vi måtte hygge os lidt målrettet, og det gjorde vi så..!
Det var lige så dejligt at få Josva-knus i en lind strøm, og at lave sandkager sammen med ham, skubbe ham på den lille traktor, og se ham køre trillebør og læsse sand sammen med Peter. Sidde i sofaen og sludre med hans mor om løst og fast, og ikke mindst den lille ny, der er på vej, når det nye år kommer :O) (Ja, jeg skal være mormor for 3. gang ))
I eftermiddags lavede vi en tur ud af det hele til Fyn, hvor vi endte med eftermiddagskaffen hos Benthe – også bare dejligt at se hende..! Derefter kørte københavnerne videre mod øst, og Peter og jeg vendte bilen og kørte hjem til det lille gule hus igen….!

Mine læsere er måske snart trætte af at høre det, men hvor er jeg altså glad for mine piger..! Føler mig velsignet med min skønne flok, der bringer så meget glæde med sig…..

Se, det var vist hvad jeg har lyst til at fortælle i dag – så ikke ET ord om det kommende træf og nedtælling dertil – det lader jeg Peter om :O)) Men jeg glæder mig, har lidt sommerfugle i maven, og synes bestemt ikke der er længe til – tænk om et par uger vil vi sikkert sidde lige midt i gallemiddagen ved denne tid, og vi har ikke engang bestemt os helt for desserten endnu :O)

Nu vil jeg hoppe over i sofaen og flette tæer med Peter resten af aftenen tror jeg, på en helt afslappende og udflydende måde..!

God søndag til jer derude – der er dog heldigvis stadig lidt af weekenden tilbage..!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Udflydende tanker... er publiceret 27/05-2006 20:47 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.