15 år siden

Næsten som juleaften

Stine og mormor.
Ruth Christe...
5 år siden
Skagen
Peter
8 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
6 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
8 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
4 år siden
i bad med Noa
Peter
6 år siden
Livets Tankespind
Caby
6 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
8 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
8 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
4 år siden
Luftforandring.
Neola
6 måneder, 20 dage siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 måneder, 7 dage siden
Livet er en rejse
Salomon
6 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
5 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
4 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
2 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
7 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
6 år siden
På falderebet
Sean
9 måneder, 18 dage siden
Forfald
Hanna Fink (...
8 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
8 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
6 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
12 år siden
I dag har, som de sidste mange grundlovsdage, været næsten som juleaften for mig…

Der har været plantemarked i Den Geografiske Have i Kolding – en årligt tilbagevendende begivenhed, som jeg bare elsker at være med til, og som et kommende fyldepennetræf absolut ikke kan forhindre mig i :O))

Denne gang havde vi inviteret Peters mor til at tage med os dertil, og tænk, det ville hun gerne på trods af den lange køretur fra Nordjylland. Og Benthe ringede til mig for et par dage siden, om hun måtte komme med, og selvfølgelig da, så det endte med at begge mine tvillingepiger og lille Job sluttede sig til os ved middagstid dernede i haven.

Dagen startede tidligt for mig – jeg stod op ved 7-tiden og lavede morgenmaden klar, samtidig med at jeg ordnede en frokosttaske til at tage med. Jeg kunne ikke finde ud af, hvornår markedet skulle åbne, så vi kørte af sted ved 9-tiden, og det viste sig så, at vi var der ca. en halv time for tidligt, men pyt, det havde den fordel, at vi fik en rimelig god parkeringsplads. Da der så blev åbnet for indgangen, følte jeg et helt sug i maven..! Jeg holder bare så meget af det sted, og denne dag, hvor der er salgsboder langs alle gangene og auktionspladsen er fyldt med de skønneste planter, der bare venter på højeste bud, ja da er her en meget speciel stemning. Have/planteinteresserede mennesker, der alle går rundt med julelys i øjnene og leder efter lige netop DEN plante, som mangler derhjemme i samlingen, og andre (som mig), der bare lister rundt og kikker efter det, der kan friste. Pengene sidder løst hos de fleste, kan man fornemme, og mange planter rækkes over salgsbordene.
For mig er auktionen noget af det sjoveste at være med til, synes jeg. Jeg ved aldrig på forhånd, hvad jeg vil købe, eller om jeg overhovedet vil byde på noget, men alligevel ender det som regel med, at jeg slæber af sted med mere, end jeg næsten kan bære :O) Denne gang endte jeg med et par nye spændende buske, en enkelt azalie og en del småplanter af forskellig slags + en ny og flot orkidé til vindueskarmen, som i forvejen næsten ikke har plads til mere.
Ja, hvad skal det dog ikke ende med, her i mit lille paradis..? jeg må vel købe naboens mark på et tidspunkt , for at få plads til det hele - og lokke Peter til også at lave en udestue her hos mig :O) Det har han for resten i forvejen lovet mig !!

Dagen endte med aftensmad her hos mig til os alle sammen, incl. Jobs far, der sluttede sig til os.
Da de unge mennesker var taget af sted igen, fik Peters mor lidt zoneterapi, det trængte hun til ovenpå en så anstrengende dag.

Men hvor har det altså været en skøn, skøn dag – og godt, der er et helt år til næste gang, så jeg kan nå at spare en ny kapital sammen til formålet..!!

M.h.t træffet, tja så har jeg vist koblet helt fra på den front i dag. I går havde jeg det sådan, at det suste rundt i mit hoved med alle de ting, der endnu skal købes ind, ordnes o.s.v. – jeg er dog helt sikker på, at vi når det hele. Sikke en vejrudsigt, der er for næste weekend - er det ikke bare utroligt..?? Om det så er sæbebobler eller kolbøtter, der hjælper, skal jeg ikke udtale mig om – men hjælper, det gør det altså..!!!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Næsten som juleaften er publiceret 05/06-2006 22:53 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.